Mormonok, akik ide járnak; mit lehet azért tenni, hogy Magyarországon lefényképezze a mormon egyház a Dunakanyar Pest megyei polgári anyakönyveit?
Azon kívül, hogy segíteni tudnék a fényképezésben.
Nekem nagyon szükségem lenne az ottani falvak polgári anyakönyveire, de valamiért még nem csinálták meg. Csak 3 régi Hont megyei van, a mai határ mellől.
Gyönyörű vidék, vendégszerető emberek, szerintem szívesen várnák a fényképező csoportokat mindenütt!
Kis falvak, egy-egy helység egy-két nap alatt kész is lenne.
Verőcétől Perőcsényig, Szobtól Diósjenőig néhány hét alatt meglenne.
Helyszínen nem tudok segíteni, de amennyit kérnek, annyit indexelnék érte! Már eddig is rengeteget indexeltem, hálából a sok adatért, amit az eddig feldolgozott helységek adataiból kaptam.
Biztos, hogy másoknak is jó lenne, nem hiszem, hogy egyedül lennék.
tényleg hiányzik Pest megye a family-searchről.. lehet, hogy nem engedték be őket? mindenesetre azt is el kellene érni, hogy fotók láthatóak legyenek, mint mindenhol máshol a világon, csak a mai M.o. területén nem láthatóak. Sok adat van ott, ami miatt baj, hogy csak a kiírt látható.
És te nem tudnád a neked szükséges oldalakat fényképezni?
Nem láthatók Észak-Amerikában sem.
Már hogy tudnám lefotózni? Nem is vagyok biztos benne, hogy szabad-e a levéltárakban egy-egy fotónál többet csinálni.
Már visszafelé jövök az oldalágakkal, és ahogy látom, lennének falvak, ahol lehet, hogy minden oldalon lenne rokon, talán még többszörösen is.
Református népek, összetartó magyarok...
ilyen is van, segítik egymást:
Köszönöm, ismerem.
Kaptam is segítséget már, de nincs pofám csak kérni, én meg hiába próbáltam adni, nem tudtam.
Náluk sincs több, mint a mormonoknál, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!