Szombaton (május1-én) nyitva az uzletek Magyarországon? És vasárnap? (pl. pláza)
Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 10:20
1/10 anonim válasza:
A mozik és a vendéglátó egységek biztos (éttermek, szállodák, a turisták miatt folyamatosan működnek). A többi szerintem nem, max. büfék.
2/10 anonim válasza:
A kis boltok általában valameddig nyitva vannak. Ők meg tudják oldani, hogy a tulaj dolgozik benne. Benzinkutak is nyitva vannak.
3/10 anonim válasza:
Szombaton, csak a kisboltok lesznek nyitva (ahol a tulaj úgy gondolja) és a vendéglátósok (mozi, étterem). Vasárnap viszont már minden rendesen működik. Ez nem két napos ünnep csak egy.
4/10 anonim válasza:
Én az ilyen kérdéseknél, csak azt kívánom, hogy dolgozzon az illető is plázában, aztán majd rájön...
5/10 anonim válasza:
Az egészségügyben is biztos dolgozni fognak, lesz ügyelet, ahogy a rendőrségnél és tűzoltóknál (a plázás hisztis dolgozóknak azt kívánom, egyszer dolgozzon ezek valamelyikében úgy, hogy éjjel is hívhatják...).
6/10 anonim válasza:
Ne pattogj, egyébként is félre értettél!
Kinek van annyi esze, hogy ünnepekkor a pláza nyitva van? Ja a kérdezőnek... bocs.
8/10 anonim válasza:
Elvileg a szórakoztató és vendéglátó egységeken, valamint a sürgősségi ügyeleten kívül mindennek zárva kéne lennie, de nem minden üzlet tartja ezt meg, viszont ők kiadják máskor az aznap dolgozóknak.
9/10 A kérdező kommentje:
Május 1én akkor minden zárva, ezt gondoltam is. De vasárnap nyitva szoknak lenni Magyarországon pl. a plázák meg ilyen nagyon áruházak?? Csak azért kérdem, mert Szlovákiában vasárnap ezek nyitva vannak.
2010. ápr. 29. 13:34
10/10 anonim válasza:
Hát érdekes módon én egy pláza mellett lakom, és nyitva van május 1-én, csak nem minden üzlete! Szóval továbbra sem értem, hogy mi a felháborodás oka egyeseknél. A pláza nyitva, a mozi üzemel, a vendéglátók üzemelnek, sőt még a pékségük is nyitva van. Számomra ez megváltás volt, mert elfelejtettem kaját venni előre, de szerencsére nyitva találtam! És a plázában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!