Temetésre elmehetek farmerban?
Figyelt kérdés
Mivel hideg lesz fekete vèkony vászonkabát lakkcipő ing
A farmer nem kihívó, egyszerű farmer
2016. nov. 14. 04:04
1/5 anonim válasza:
HA aránylag sötét szinü (nem agyonkopott) és nincs fekete nadrágod, akkor jó. (A fekete a megszokott, de bármilyen más sötét öltözet is megfelel)
3/5 klopusz válasza:
Szerintem ez attól függ, milyen viszonyban voltál az elhunyttal. Közeli családtagoknál a fekete illetve a sötét (kék, barna) az általánosan elfogadott.
Minél távolibb, lazább volt a kapcsolat, úgy enyhülnek az öltözködési elvárások.
Én keresztapám temetésére farmerban mentem, senki nem nézett csúnyán rám.
4/5 anonim válasza:
fekete farmert fogok felvenni, nem közeli rokon.
5/5 anonim válasza:
Nekem CSAK farmerjaim vannak, több színben, van kifejezetten olyan is, ami minden esetben használható, ahol mások szövetnadrágot használnak, nem kopott, szakadt, és normális szabása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!