13 hónapos babával elmehetek temetésre?
Részvétem:(!
Szerintem is menjetek el nyugodtan. Neked ez nagyon fontos. Ha nem mennél el életed végéig bánnád.
Mi márciusban voltunk a 15 hónapos kislányunkkal temetésen(nagyon kedves idős nőrokonom halt meg, afféle pótnagyim). A gyászmise ideje alatt aludt, a temetőben már ébren volt. Igyekeztem úgy helyezkedni, hogy ha valami felzaklatná- mert azért a hangulatot ők, a gyerekek is megérzik!-, vagy nagyon sírna valaki a közelünkben, akkor ki tudjam a helyzetből szakítani. Semmi gondunk nem volt, sőt, talán pont a kisgyerekek még meglévő természetes empátiája miatt végig csendben volt, nézelődött, hallgatta a zenét. Ha valami történés volt, akkor szépen elsuttogtam neki, persze az ő szintjén, hogy mi történik.
Azt javasolnám viszont, hogy ha lehetséges, valamilyen hordozóban/ ölben vidd magaddal, pont a "feszültség" miatt, kevésbé lesz számára "ijesztő" ha Hozzád bújhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!