Melyik buliba illene elmennem?
Figyelt kérdés
Egy nagyon jó barátom hívott házibuliba, már vagy egy hónapja megígértem neki, hogy elmegyek, de akkor még nem volt meg az időpont. Közben egy másik ismerősöm meghívott a szülinapi partijára, megmondta az időpontot, mondtam, hogy elmegyek. Utána hívott az első barátom, hogy megvan az időpont, és pont egybeesik a másik partival. Melyikre illene elmenni egy ilyen helyzetben? Mindkettőre ugyanannyira szeretnék.2010. ápr. 28. 21:43
11/12 anonim válasza:
Ne sopánkodjatok már! Én sem iszom soha egy korty alkoholt sem, mégis mindenki engem hív, ha bulizni megy. Igaz, ilyenkor van nálam néhány vicces kis "teletabi"... :)
kérdező, szerintem is a szülinapra menj, az egy dolog, hogy nem mész el egy akármilyen bulira, de egy szülinapot mégiscsak sértés kihagyni.
12/12 A kérdező kommentje:
Valószínűleg a szülinapi buliba megyek :)
Köszi a válaszokat.
2010. ápr. 29. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!