Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik buliba illene elmennem?

Melyik buliba illene elmennem?

Figyelt kérdés
Egy nagyon jó barátom hívott házibuliba, már vagy egy hónapja megígértem neki, hogy elmegyek, de akkor még nem volt meg az időpont. Közben egy másik ismerősöm meghívott a szülinapi partijára, megmondta az időpontot, mondtam, hogy elmegyek. Utána hívott az első barátom, hogy megvan az időpont, és pont egybeesik a másik partival. Melyikre illene elmenni egy ilyen helyzetben? Mindkettőre ugyanannyira szeretnék.
2010. ápr. 28. 21:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
házibulit sokszor lehet csinálni egy szülinapi parti azért egy évben egyszer van...ezért szerintem a szülinaposra illene elmenni...ráadásul mindenki egy életkort egyszer él meg :)
2010. ápr. 28. 22:00
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Egyszerű. Elmész előbb a szülinapra,ott bulizol egy kicsit, viszel ajándékot vagy meghívod az ünnepeltet. Éjfél körül átmész a házibuliba. Jól járt mindenki.
2010. ápr. 28. 22:15
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Ahol többet ihatsz és sok ingyé nuni van.
2010. ápr. 28. 23:44
 4/12 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat!

22:15, a gond az, hogy két különböző városban lesz a két buli.

23:44, az én barátaim kulturált, normális bulikat szerveznek, ahol nem az a lényeg, hogy minél részegebb legyél és minél többet dugj. Ilyenekre, amit te bulinak tartasz, nem is mennék :P

2010. ápr. 29. 00:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Kérdező nincs humorérzéked...lapos és körülményesen társalgó ember lehetsz...az előző gondolom csak poénkodni akart. Ennyit agyalni egy szimpla dolgon, pff:)
2010. ápr. 29. 00:38
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
Nem vicceltem. Amúgy meg a válasz a kérdésedre: maradj otthon, csak rontanád a buli légkörét. Biztos jó kövér vagy;)
2010. ápr. 29. 00:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Nyámnyila. Amelyikre jól esik, arra menj.
2010. ápr. 29. 00:46
 8/12 A kérdező kommentje:

Miért rontanám a légkörét? Biztos nem hívtak volna meg, ha így gondolnák. Nem csak részegen lehet bulizni, sőt szánalmas, akinek csak úgy megy a bulizás. Vannak, akik józanul is jól tudják érezni magukat, és az én barátaim mind ilyenek.

Aki meg azért néz hülyének, mert fel merészeltem tenni ezt a kérdést, annak annyi, hogy lehet, hogy én meg a te nagy problémáidat tartanám baromságnak :P

Na mindegy, majd kérek segítséget olyan helyen, ahol nem nézik hülyének azt, aki nem issza le magát minden buliban... :P

2010. ápr. 29. 08:52
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem a szülinapira menj el, először is, mert az csak egyszer van egy évben, másodszor mert annak hamarabb tudtad az időpontját (ennek fényében mondjjuk a másik meghívást nem is kellett volna elfogadni, de most már mindegy).
2010. ápr. 29. 10:12
 10/12 anonim ***** válasza:

" Vannak, akik józanul is jól tudják érezni magukat, és az én barátaim mind ilyenek. "

Atya úr isten...

2010. ápr. 29. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!