Melyik buliba illene elmennem?
Kösz a válaszokat!
22:15, a gond az, hogy két különböző városban lesz a két buli.
23:44, az én barátaim kulturált, normális bulikat szerveznek, ahol nem az a lényeg, hogy minél részegebb legyél és minél többet dugj. Ilyenekre, amit te bulinak tartasz, nem is mennék :P
Miért rontanám a légkörét? Biztos nem hívtak volna meg, ha így gondolnák. Nem csak részegen lehet bulizni, sőt szánalmas, akinek csak úgy megy a bulizás. Vannak, akik józanul is jól tudják érezni magukat, és az én barátaim mind ilyenek.
Aki meg azért néz hülyének, mert fel merészeltem tenni ezt a kérdést, annak annyi, hogy lehet, hogy én meg a te nagy problémáidat tartanám baromságnak :P
Na mindegy, majd kérek segítséget olyan helyen, ahol nem nézik hülyének azt, aki nem issza le magát minden buliban... :P
" Vannak, akik józanul is jól tudják érezni magukat, és az én barátaim mind ilyenek. "
Atya úr isten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!