Arab (Elsősorban Palesztin; de Libanoni, Jordán . Stb) lányokkal szeretnék ismerkedni Debrecenben, nyelv, kultúra és akár szerelem szempontjából is. Tartózkodnak e v laknak e Debrecenben Arab lányok (18+) és hogy tudnám felvenni a kapcsolatot velük?
igen, beszélek angolul..
..és azért akarnék velük "barátkozni, hogy megismerjem az életkörülményeiket, kultúrájukat,stb..és tanuláshoz is jól jött volna. : )
Oké azt értem de szerelmet is írtál a kérdésedben:)
Na az utolsót felejtsd el....
Komolyan semmi jó nem sülne ki egy arab lánnyal kötött kapcsolatból,hidd el.
Munkámból kifolyólag gyakran járok Afganisztánba,Boszniába,Jordániába,Iránba.
Én nő vagyok és velem is visszafogottak,nehezen nyílnak meg.Többről nem írok esetleg priviben ha gondolod.
Mondjuk, a Kérdezőnek az adhat egy kis reményt, hogy nem minden "távolba szakadt" arab mélyen vallásos.
Az egyetemen például a 2 szélsőség (napi 5x ima, nincs disznó, nincs hangszeres zene, nincs nő érintése illetve a másik véglet, az igazi "partyface"-ek, akik alkoholt is isznak sőt csajoznak is) teszi ki az arabok 25-25%-át, míg az 50%-uk (a lányok nagy része ebbe a csoportba tartozik) inkább "mérsékelt". Azaz vallásosnak tarják magukat, de nem követik szigorúan az előírásokat (pl. nem hordanak fejkendőt), velük például lehet beszélgetni és barátkozni. De a szerelem még itt is komplikáltabb, gondolj csak bele, hogy még fordított esetben is (magyar lány és arab "hódoló") eléggé ellenzik a magyar szülők a dolgot.
Amúgy saját "közegükben", azaz országukban, már arányaiban jóval több a kővallásos nő/lány, mellesleg a társadalmi nyomás is nagyobb rajtuk, így ilyen helyeken valóban, már a barátkozás is szinte lehetetlen ld. az előző hozzászóló válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!