Mit csináljak? Egy előadást kell tartani, de nem tudom mi legyen?
8. vagyok, és félévkor, előad mindenki egy témáról kb. fél óráig. Vagyis vagy 200 ember előtt, fél óráig dumál, ezt úgy kell megcsinálni, hogy 14 oldalt gépelve kell össze szedni, leírni, ezzel semmit nem csinálhatsz, ez mutatta, hogy tanultál, azt bekel adni előtte, ez után, kell csinálni még 1 oldalt amit kézzel kel írni, az az össze foglaló, az egészet össze lehet vonni ott, és azt a végéig a kezedbe tarthatod...
A témám a Pók(ok), és, bár nagyon szeretem őket, és tudok róluk jópár dolgot, de nem hiszem, tudnék szerezni belőle 14 oldalnyit.
A 14 oldal sok egy nyolcadikosnak. 5-nél többet nem adnék. 10-20 perc duma is bőven elég.
Írj le alap infókat, pók típusokat, azok különlegességét. Hasznukat, kárukat. Pókok a vallásba, szépiradlomban, pókos sztorik, filmek. Pókfóbia, hallooween, pókháló feldolgozása stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!