Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miket titkoltok má emberek...

Miket titkoltok má emberek előtt? (főleg munkahelyen)

Figyelt kérdés
elegem van abbol,hogy titkolodznom kell meg állandóan ravaszkodni mert mindenki visszaél azzal amit mondok.nem tartom magam buta embernek,és ugy látom jol teszem ha titkolom a tudásom,(és más dolgokat is) mert az emberek még arra is irigyek.pedig megdolgoztam érte,de ez senkit nem érdekel mindenki csak ingyen akar mindent....mi a véleményetek a témáról? 29/f
2010. ápr. 27. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
pedig bizony mondom Néked, buta ember vagy!
2010. ápr. 27. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:

...A tudásodat titkolod???!!!!! Ezt hogy kellene értelmezni? Légyszíves írj picit korrektebb leírást.

(Most még nem értelek, h hogyan is lehetne tudást eltitkolni mások elől... Egy ember olyan, amilyen!! Miért azt nézed, hogy másnak felelj meg?! )

2010. ápr. 27. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:

tudás titkolás.

én nálam ez úgy van jelen, hogy néha megjátszom azt, hogy nem tudok mindenről. bizonyos szitukban jobb ha úgy tudják, hogy te kevesebb infóról tudsz.

tudást nem kell titkolni, max ötleteket amiket magadnak akarsz megtartani.

2010. ápr. 27. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Tényleg jól titkolod.

Most tudsz valamit másokról, amit titkolsz, vagy szégyelled, hogy okos vagy? Nem egyértelmű. Én az elsőre tippelek.

2010. ápr. 27. 20:07
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! első kifejtenéd bővebben,miért? szóval úgy értem,nem jó ha tudnak arról,hogy sok témában-bizonyos témákban jól tájékozott vagy mert irigyek lehetnek a tudásodra,vagy attól félhetnek,hogy visszaélsz vele.vagy egyszerűen csak idegesíteni fogja őket,hogy nekik nincsenek olyan jó ötleteik.de pl.ha magas fizetést kapsz azt se jó ha szétkürtölöd mert aki kevesebbet kap az megutálhat érte,és nem fogja érdekelni,hogy te azért megdolgoztál hanem csak az irigység vezérli.ilyesmikre gondoltam.
2010. ápr. 27. 21:07
 6/7 A kérdező kommentje:
utolsóhoz:igen,a kérdésed első felére vonatkozik.
2010. ápr. 27. 21:10
 7/7 A kérdező kommentje:
második igazad van talán nem kéne ezzel a kérdéssel ennyit foglalkoznom mert már átmegy bizonyos szinten a másoknak megfelelés kategóriájába.
2010. ápr. 27. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!