Gyakori kérdéseken most én vagyok a gáz?
Figyelt kérdés
Mindig válaszolok egy-két embernek a kérdésére, átlagban 9-14. válaszoló szoktam lenni, e az a helyzet hogy utánam már senki se válaszol ahhoz a kérdéshez... Most akkor én csinálok valamit cinkül? :"D Speciel olyan kérdésekről van szó hogy "Mit tegyek ha depressziós vagyok" Meg hogy "Meleg vagyok és emiatt rosszul érzem magam" és ezekhez próbálok normálisan válaszolni, természetesen nem csak ezek, az állati kérdések körében jobb a helyzetem... xd Nah a lényeg hogy általában leírom hogy ez nem baj, ha szereti egymást két ember az teljesen normális, meg olyat amit mindenki más is, csak én még belelelkizek és elkezdem mesélgetni a saját történeteimet, hátha az illető jobban érzi magát tőle, lehet hogy ezt túlzásba viszem? :D2016. okt. 25. 21:02
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem, csak te vagy a leglassabb.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. :D
2016. okt. 26. 05:25
3/4 anonim válasza:
Ha fontosnak tartja a válaszodat a kérdező, teljesen mindegy, 1, 10., vagy épp 28. válaszadó vagy.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, ettől paráztam hogy picit őszinte vagyok itt mivel senki se ismer. :)
2016. okt. 26. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!