Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ukrajnaiak! Van nálatok a...

Ukrajnaiak! Van nálatok a GYIK-hez hasonló ukrán nyelvű oldal?

Figyelt kérdés

2012. nov. 27. 10:11
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

Én, mint ukrajnai magyar soha nem böngészek ukrán oldalakon, egy ukrán pedig nem fogja olvasni ezt a kérdést, mert nem jár itt.

Ettől függetlenül, talán lesz aki ad választ.

2012. dec. 1. 20:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez szép válasz volt, gratulálok.
2012. dec. 1. 22:19
 3/9 anonim válasza:
19%

En mint Ukran szerindtem nincs.

De lehet, hogy van. De valoszinuleg nincs!

2012. dec. 29. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:
19%
Honnan tudsz magyarul ha ukrán vagy? Egyébként kicsivel írják.
2012. dec. 30. 17:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy teleszemetelitek a kérdésemet a f@szságaitokkal!
2012. dec. 31. 10:14
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
Kár, kár, kár.
2012. dec. 31. 11:42
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

Na szevasz! A legelső vagyok, akit lepontoztál a padlóig, s bár tényleg nem volt hasznos a válaszom, mégsem mondtam hülyeséget.

De ma jó napom van, nem érdekel. Van egy oldal-sovetolog.com-inkább orosz, mint ukrán, s ott mintha láttam volna, hogy kérdés-feleletek is vannak, már amennyire értek oroszul. Sőt, ukránul is van ilyen, parancsolj, itt a link: www.zapyt.com.ua/

2012. dec. 31. 12:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Kedves előző, azt ugye belátod, hogy az első válaszod valóban hülyeség és nem csak én pontoztalak le, hanem a többiek is akik, idetévedtek. Örülök, hogy 31-én jó napod volt és válaszoltál a kérdésemre, a www.zapyt.com.ua valóban hasonló a gyik-hez, ilyenre gondoltam és a válaszodat szívből köszönöm, ment a zöld kéz. :)
2013. jan. 2. 14:50
 9/9 anonim ***** válasza:
70%

Jaj mennyi feszült válasz =D Mintha mindenki itt töltené ki a napi dolgait néha..

Lenacska meg lehet hogy egy elukránosodott magyar, bár ilyet mostanában leginkább csak Felvidéken láttam, hogy teljesen elfelejtette magyarságát, és szlovákként ront neki egy másik magyarnak, szóval lehet hogy csak arról van szó hogy csak az anyja magyar és ukránnak nevelték inkább.

Ki tudja =P köszi a választ amúgy, utolsó

2013. febr. 6. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!