Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nevezhetem k***ának vagy...

Nevezhetem k***ának vagy r****cnak az ilyen embereket?

Figyelt kérdés

Inkább nyelvi kérdés lenne ez. Néhány osztálytársam alkot egy klikket, és mi állandóan k***áknak nevezzük őket. De amit csinálnak az az, hogy ha találkoznak egy helyes csávóval, lazán megcsalják vele a barátjukat, majd úgy tesznek, mintha mi sem történt volna. De nem szexelnek senkivel pénzért, csak lefekszenek azzal, akivel megjön a kedvük hozzá. Most őket minek lehet nevezni?

Vagy egy másik eset egy másik ismerőm, aki szintén mindenkivel meg akarja farkalltatni magát. Csak ő úgy tartja, hogy képtelen a szerelemre, ezt mindenkinek meg is mondja, és nem akar senkinek hűséget színlelni, mint az osztálytársaimhoz hasonlók. Egyszerűen csak hatalmas a szexuális étvágya. És akkor őt minek lehet nevezni?

2016. okt. 22. 23:01
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Egyrészt fura, hogy engedélyt kérsz ehhez. Másrészt rohadtul nem rád tartozik mások szexuális étvágya. Egészséges lelkületű ember nem foglalkozik azzal, hogy másokat megbélyegezzen ilyen-olyan trágár szavakkal. Gondolkodj el magadon.
2016. okt. 22. 23:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Somogyban szokas k*nak es r*cnak is hivni ezeket a lanyokat, mert nem masok (hozzateszem, en is lany vagyok es fiuk lanyok is igy hivjuk oket).

Az utobbitra pedig a kielegithetetlen dög, valamint a fehérmájú k*va kifejezeseket is hallottam mar.

2016. okt. 22. 23:19
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Ugy nevezed ahogy csak akarod. De hogyan kell azt nevezni aki mindig más pi-ájába üti az orrát?????
2016. okt. 22. 23:21
 4/10 anonim ***** válasza:
66%

#2 vagyok. Az elso hozzaszolonak meg valoszinuleg semmi artalmat nem tett egy ilyen jellegu kis "holgy", vagy epp te is ilyen kategoria vagy.

Akit megbelyegeznek az tudja magarol, hogy a tarsadalomban nem elfogadott viselkedest mutat es nyilvan tesz ellene. Ha nem akkor eleg "butuska" az illeto. Van olyan aki annyira gerinctelen r*ac h egyaltalan nem erdekli kinek a 3 (vagy nem egy esetben tobb) eves kapcsolatot teszi tonkre. Persze ket emberes melo a dolog, de az ilyenekneke egyaltalan nincs gatlasa, es siman elcsabitja masok ferjet/baratjat.

A megbelyegzes ellen nem fogsz tudni tenni...ugyhogy le ezzel a fenenagy liberalizmussal. Ja es egyebkent nem beszelve arrol, hogy csak leszolni tudod a kkerdezot es nem valaszoltal a kerdesere.

2016. okt. 22. 23:29
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Magadat, aki más magánéletével foglalkozik, minek neveznéd?
2016. okt. 22. 23:58
 6/10 A kérdező kommentje:

Mint mondtam, a kérdés nyelvi jellegű volt. Gondolkoztam is, hogy a nyelvek kategóriába teszem fel, lehet jobb lett volna. Van jobb dolgom is, mint hogy az ő életükkel foglalkozzak, nyugi. Viszont ha szóba jönnek valami miatt, akkor legalább azt a szót akarom használni rájuk, amelyik tényleg azt jelenti, amik. Mivel állandóan a k***a szóval dobálózunk, közben meg nem is helyes.

Második, negyedik, köszönöm.

2016. okt. 23. 01:01
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
#3: Ez tetszett! Kérdező ,te egy rossz rüfke vagy. Ennyi.
2016. okt. 23. 01:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha a sajat maganeletemrol is szo van semminek, ha meg nem, akkor egy atlagos szokimondo embernek..ugyanis mindenkinek van velemenye mindenrol, van aki nem mondja ki, s van aki igen. Lehet szepiteni, lehet hazudni rola, de kulonosen a magyar embernek mindenrol megvan a velemenye...nyilvan nektek is.

Es tudjatok mit? Nem is leszek olyan ember aki nem uti bele az orrat (ahogy az igen kreativ hozzaszolo kollega leirta...ja nem) masok p*jaba..rohadjon meg az osszes ilyen! Foleg aki csaladokat tesz tonkre..:)

Aztan most johet a lepontozas, jujj de rossz (mintha szamitana)..de igazam van es ezt ti is tudjatok. El lehet kicsit gondolkozni, es visszaszallni a foldre 👍

2016. okt. 23. 06:02
 9/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
48%

ledér

ceda, szajha

nem egyszerubb szotarakat es ertelmezoket felkeresned

gondolom az erdekel hogy aki pezt kert erte es aki nem az kulonbozo elnevezsu

de ezek mar osszemosodtak...

2016. okt. 23. 09:31
 10/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
48%
* céda
2016. okt. 23. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!