Nevezhetem k***ának vagy r****cnak az ilyen embereket?
Inkább nyelvi kérdés lenne ez. Néhány osztálytársam alkot egy klikket, és mi állandóan k***áknak nevezzük őket. De amit csinálnak az az, hogy ha találkoznak egy helyes csávóval, lazán megcsalják vele a barátjukat, majd úgy tesznek, mintha mi sem történt volna. De nem szexelnek senkivel pénzért, csak lefekszenek azzal, akivel megjön a kedvük hozzá. Most őket minek lehet nevezni?
Vagy egy másik eset egy másik ismerőm, aki szintén mindenkivel meg akarja farkalltatni magát. Csak ő úgy tartja, hogy képtelen a szerelemre, ezt mindenkinek meg is mondja, és nem akar senkinek hűséget színlelni, mint az osztálytársaimhoz hasonlók. Egyszerűen csak hatalmas a szexuális étvágya. És akkor őt minek lehet nevezni?
Somogyban szokas k*nak es r*cnak is hivni ezeket a lanyokat, mert nem masok (hozzateszem, en is lany vagyok es fiuk lanyok is igy hivjuk oket).
Az utobbitra pedig a kielegithetetlen dög, valamint a fehérmájú k*va kifejezeseket is hallottam mar.
#2 vagyok. Az elso hozzaszolonak meg valoszinuleg semmi artalmat nem tett egy ilyen jellegu kis "holgy", vagy epp te is ilyen kategoria vagy.
Akit megbelyegeznek az tudja magarol, hogy a tarsadalomban nem elfogadott viselkedest mutat es nyilvan tesz ellene. Ha nem akkor eleg "butuska" az illeto. Van olyan aki annyira gerinctelen r*ac h egyaltalan nem erdekli kinek a 3 (vagy nem egy esetben tobb) eves kapcsolatot teszi tonkre. Persze ket emberes melo a dolog, de az ilyenekneke egyaltalan nincs gatlasa, es siman elcsabitja masok ferjet/baratjat.
A megbelyegzes ellen nem fogsz tudni tenni...ugyhogy le ezzel a fenenagy liberalizmussal. Ja es egyebkent nem beszelve arrol, hogy csak leszolni tudod a kkerdezot es nem valaszoltal a kerdesere.
Mint mondtam, a kérdés nyelvi jellegű volt. Gondolkoztam is, hogy a nyelvek kategóriába teszem fel, lehet jobb lett volna. Van jobb dolgom is, mint hogy az ő életükkel foglalkozzak, nyugi. Viszont ha szóba jönnek valami miatt, akkor legalább azt a szót akarom használni rájuk, amelyik tényleg azt jelenti, amik. Mivel állandóan a k***a szóval dobálózunk, közben meg nem is helyes.
Második, negyedik, köszönöm.
Ha a sajat maganeletemrol is szo van semminek, ha meg nem, akkor egy atlagos szokimondo embernek..ugyanis mindenkinek van velemenye mindenrol, van aki nem mondja ki, s van aki igen. Lehet szepiteni, lehet hazudni rola, de kulonosen a magyar embernek mindenrol megvan a velemenye...nyilvan nektek is.
Es tudjatok mit? Nem is leszek olyan ember aki nem uti bele az orrat (ahogy az igen kreativ hozzaszolo kollega leirta...ja nem) masok p*jaba..rohadjon meg az osszes ilyen! Foleg aki csaladokat tesz tonkre..:)
Aztan most johet a lepontozas, jujj de rossz (mintha szamitana)..de igazam van es ezt ti is tudjatok. El lehet kicsit gondolkozni, es visszaszallni a foldre 👍
ledér
ceda, szajha
nem egyszerubb szotarakat es ertelmezoket felkeresned
gondolom az erdekel hogy aki pezt kert erte es aki nem az kulonbozo elnevezsu
de ezek mar osszemosodtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!