Tudnátok Gandhi-, Einstein-, Buddha-, Csernus-hoz hasonló embereket?
Buddhához Lao-ce vagy Konfucius hasonlít leginkább
Einsteinhez mérhető zseni...hmm...Nikola Tesla esetleg.
Csernus meg egy sötét idióta, hozzá Pákó, Narkós András és Kelemen Anna dukál
"Csernusféleképpen élem az életem"
Mit tudsz te Csernus életéről?
Buddha és Csernus????
Gandhi és Csernus??,,
Egyáltalán hogy jön a képbe Csernus mikor az ő szakterületén is tucatszám vannak jobbak csak azok nem a TV. képernyője előtt alakítják a fontos,tudós embert.
Ő kb. annyit tette le az asztalra mint a Főzzünk gyorsan finomat Laci bácsija,s akkor még finoman fejtettem ki.
(Én vagyok a "Tesla javára" hozzászóló.)
Csernus a legjobb?? Miért, hány pszichológusról / -tól illetőleg pszichiáterről / -től olvastál eddig?
Feldmártól több könyvet is olvastam, magasan übereli Csernust, ha már pszichiáterek / pszichológusok...
Egyébként nem sokat tudok Csernusról, csak amit a médiából lehet tudni róla, meg pár írásába beleolvastam. De azt tartom, hogy kellően erős alap szinten kell ismerni azt, akit / amit megítélünk, ha meg olyan összehasonlítást eszközlünk, hogy ki (és milyen szempontból) lehet a legjobbak közé tartozó pl egy sok milliós országban (mint Magyaro.), ahhoz meg kellően nagy számú, ilyen beállítottságú embert kéne összevetni, és mindegyiket egyenként minimum erős alap szinten megismerve...
Te ennyire képbe vagy pszichológusokról, kérdező...? Mert én ennyire nem. Össze tudom hasonlítani nagyjából, Feldmárt és Csernust, róluk tudok annyit talán. De országos szinten nem tudnék összehasonlítást tenni, még megközelítőleg se, mert ennyire nem vagyok képben.
(Egyébként véleményeket is meg lehet hallgatni, de avval jobb csínján bánni. Puzsér pl volt már Csernusnál magánrendelésen, ezt maga Puzsér jelentette ki, és hozzátette, hogy szerinte Csernus lehet h jó addiktológus, de más téren a tapasztalata szerint pocsék és lekezelő "pszichiáter". Aztán ki tudja, mennyire reális ez, és hát ő neki is épp csak benyomása van Csernusról, de neki legalább "testközelből".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!