Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van egy logikai feladvány,...

Van egy logikai feladvány, ami úgy terjed, hogy Ezt a feladatot Einstein írta. Azt mondta, hogy az emberek 98%-a nem tudja megoldani. Te a 2%-ban vagy?

Figyelt kérdés
Ez csak kamu, avgy tényleg Einsteinhez köthető az a feladvány?

2014. febr. 25. 23:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem ez a 2% nagyon kevésnek tűnik, mivel ez egy viszonylag egyszerű feladvány, hamar megoldottam és sok ismerősöm is meg tudta csinálni. Hogy Einstein írta -e azt nem tudom.
2014. febr. 25. 23:54
 2/11 anonim ***** válasza:

ja én is megcsináltam most :)Remélem, hogy jó is :)

1 2 3 4 5

sárga kék piros zöld fehér

norvég dán brit német svéd

Dunhill Blend Pall MallPrince Blue Master

víz tea tej kávé sör

macska ló madár hal kutya

2014. febr. 26. 00:42
 3/11 A kérdező kommentje:
inkább a kérdésre válaszolna valaki. Örüljetek, hogy benne vagytok a 2 %-ba, de abba a 2%-ba nem vagytok benne, aki erre a kérdésre tudja a helyes választ!
2014. febr. 26. 01:05
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Én is megcsináltam, de én nem hinném, hogy ezt Einstein írta. Ha netán mégis, honnan szedi a 2%-ot? Talán nagy létszámú embereken tesztelte? :)
2014. febr. 26. 04:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Urban legend. Aki kiötlötte a feladványt, az Einstein nevével és a %-os értékekkel marketingfogást csinált mellé.

Ettől függetlenül a feladvány elmés, ügyes, és mit sem változtat a logikai fejlesztőképességén az, hogy a körítése városi legenda.

2014. febr. 26. 09:14
 6/11 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem, mert ez egy feladvány típus, és nem volt világos, hogy Einstein találta ki ezt a feladvány típust, vagy ezt az egyet valahol tényleg föladta, vagy az egészhez az égvilágon semmi köze?
2014. febr. 26. 12:27
 7/11 anonim ***** válasza:
A kérdésed része volt ez is "Te a 2%-ban vagy?" tehát aki erre válaszolt az is a kérdésre válaszolt úgyhogy nem értem mi a problémád az első válaszokkal.
2014. febr. 26. 15:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi a feladat? De am kétlem, hogy ő talált volna ki ilyesmit.
2014. febr. 27. 17:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Az nem az én kérdésem része volt, hanem az idézet része!
2014. febr. 27. 19:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Tudod, egy idézett szöveget idézőjelek közé szokás tenni. Ebből tudja a szöveg olvasója, hogy az adott szöveg idézve van, tehát mástól származik. Kéretik legközelebb használni a "macskakörmöket", hogy aztán tudj hivatkozni az idézett részre.

Tehát mi is az idézet, és mi az, amit Te írtál saját kútfőből? (Csak hogy tisztában legyünk vele, hogy tudjuk, mire is gondolsz...)

2014. febr. 27. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!