Ő normális? (Többi lent)
Osztálytársam 11 éves, lány. Ezek a dolgok normálisak?:
- Kedvence az asking alexandria és egyéb baromság meg azért a kis b0zi denisért van annyira oda -.-
- rövid haja van de nem ilyen vállig meg fülig érő hanem mint amit beírsz goggleba hogy rövid lány haj az a pixie baromság
-iphoneja van
- hogyha négyest kap akkor mindig mondja hogy tanulnia kellett volna jobban
- hayley kiyokot is szereti
- elmondta nekem hogy tetszenek neki a fiúk és a lányok is
- felnőttt korában majd szeretne pirszinget fültágítót szines hajat és tetkót
- toppot hord
- hogy fellépett egy ilyen 56os szintén roha.dt nagy baromságon elkezdi nekem hogy nekem is tisztelnem kéne azokat akik ott vergődtek 'értem'
- szereti a melegeket
- feketére van festve a körme általában (de mikor hogy)
- denis stoffka (b0zi) a háttérképe -.-
- hogyha mondom neki hogy a melegek mind k0csögök, akkor megsértődik és letilt
- youtubeon van 500 feliratkozója
- szokott használni ajakápolót
- imádja a macskákat -.-''
- van hogy hajkrétával beszínezi a haját
- van hogy pizsamaszerű nadrágba jön iskolába
- zongorázik
-parfümöt és dezodort használ
- imádja a feketét, a zöldet és a kéket főként
- musicallyn 100 követője van
- szereti a lovakat
de most komolyan mint egy rossz r1banc -.- ez normális????
szep is lenne ha fiu lenne ennyire egy meleg se lehet lanyos
na eltalaltam, persze nem volt nehez a mai vilagba
szereted akkor szereted
ha nem akkor nem, ha baratok lesztek, maradtok akkor azok, ha azok se akkor azok se
mi a gond az erzesekkel amugy? az erzesek is iranyitjak az embert igy kellenek
Xy4 ...
A kérdésre hadd válaszoljak egy underground rap szöveggel - most vonatkoztasson el mindenki attól, hogy rap, légyszi (én amúgy is sokféle stílust szeretek). Tehát:
https://www.youtube.com/watch?v=kz6FWzzdpeA
A dalszöveg részlete (a vulgaritás kicsillagozva / módosítva) :
#13: Örülök ,hogy belinkelted azt az underground szart. Teljesen igaz a szövege/Bár az ütem fosra sikeredett ,de a szövege teljesen helytálló és sajnos aktuális is (bár szerencsére kevésbé).
#Kérdező: Te hülye vagy. Én egy nálam fiatalabb embert csak akkor hülyézek le ,ha őt ahhoz viszonyítom ,hogy én az ő korába mégis miket gondoltam/csináltam.
És elmondhatom ,hogy "fiú-lány" kérdésbe nagyon vissza vagy maradva. B-zel (homoszexuálisokra sértő szó) ,de nem vagy tisztábba a jelentésével. Én tisztába voltam 11 évesként ,mondjuk sajnos vallásos keresztény családba nőttem fel és belém nevelték a homofóbiát ,feleslegesen... De ez még hagyján. Amit még pluszba leírtál az valami borzasztó... Rohadtul antiszociális lehetsz. Én a helyedbe felkeresnék egy pszichológust. Mert biztos van valami mentális problémád.
"parfümöt és dezodort használ"
Hát ez szörnyű,máglyára vele!!!
Te beteg vagy?
Ezeket miért kellet ide írni? :
-szereti a lovakat
-szereti a szineket
-festi a körmét (nem tetszik nekem se hogy 11 évesen ilyen de sajnos ezt nem csak ő csinálja)
-parfümözi magát OMG biztos autista
-toppot hord (sirok rajtad)
-szerti a macskákat
-a stílusához semmi közöd
Te a válaszodban azt írod hogy egy 11 éves autista rasszista vagy ! Ebből nagyon szarul jöttél ki kisgyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!