Van itt olyan személy, aki írna nekem érdekes dolgokat az ókori Egyiptomról?
Nekem is vannak teóriáim, kedvenc korszakaim, "szerelmeim" ezen belül, akit érdekel, kérem írjon.
Lenne sok kérdésem, de ezeket privátban tenném fel. Elsősorban hozzáértők véleményére lennék kíváncsi (én nagyon amatőr vagyok), mert elég átfogó kérdéseim vannak.
Köszönöm előre is!
Nyilván alaposan utánaolvastam a dolognak, mielőtt nyilvánosan is kiírtam a szándékaimat.
Tudom, hogy ezt maximum már csak illegálisan lehet elvégeztetni, de ez már legyen az én személyes döntésem, úgysem fogom senkinek sem az orrára kötni.
Amit pedig a nők alárendeltségéről írsz, az nem igaz. Nyilván egyes kultúrákban pl. babiloni, görög ez igaz volt, azonban Egyiptommal ne vegyük egy kalap alá.
Köztudott, hogy igencsak függetlenek voltak mind jogilag, mind pénzügyileg, azaz szabadon adhattak, vehettek stb. Részt vehettek igazságszolgáltatásban, végrendeletet készíthettek és még jogi szerződéseket is köthettek.
A mai Egyiptommal pedig csak véletlenül se hozzuk párhuzamba, nyilván felesleges megindokolni.
Kérdező,akkor elmagyaráznád nekem,hogy miért szeretnéd ezt a beavatkozást?Mit jelentene ez számodra?
Megígérem,hogy nem fogok semmilyen megjegyzést írni a válaszodra,csak kíváncsi vagyok.
Ide nyilvánosan nem írom ki, azonban neked privátban nagyon szívesen megírom, és megbeszélhetjük.
Ha benne vagy, akkor írj.
Bármi kérdésed van, bármi konkrét, szólj :)
13 éve foglalkozom Egyiptom történelmével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!