Ez nem túl nagy korkülönbség? Vagy ma már semmi extra?
A napokban derült ki az egész:
adott egy nemrég költözött 42 éves tanárnő, és egy 18 éves sráccal lakik együtt. mindenki azt hitte, hogy a nő ide költözött a fiával, de aztán jött a meglepetés, mert többen is látták őket smárolni stb, és aztán futótűzként terjedt a hír az egész lakótelepen, hogy jaj tudtátok ezt?
Tényleg izgalmas egy felállás, mert oké, a nő se néz ki annyinak, ha jól is öltözik, simán elmegy 30-35 körülinek, a srác meg amolyan lányok bálványa, elég menő arc, szóval valahogy nekem fura legalábbis, hogy amikor a saját korosztályából is megkap bárkit, akkor miért pont egy 42 éves nő kell neki, de hát ez van.
Ugye mindenhol van egy "házmester"-féleség, aki mindig tud mindent, ráadásul igazi szentfazék, és egyik nap fogad a hírrel, hogy jaj Julikám, maga tudta ezt? hát mindenki azt hitte h a fia, és jaj most mi lesz, meg hát ez hogy lehet, mert akkor a fiú csak most érettségizett, és akkor a nő az első az életében? Mondom neki, most ezt nem értem, hát 18 évesen, főleg hogy így néz ki, biztos vagyok abban, hogy nem a tanárnéni az első nő az életében, de erre teljesen kiakadt,hogy ugyan már milyen csúnyákat gondolok, hát 18 éves kora előtt senki se szexelhet.
Lényeg h ezen volt legjobban kiakadva utána, nem is az eredeti mondandóján, hanem hogy hát az kizárt h valaki 18 éves kora előtt már volt nővel :-)
Mindegy is a történet szempontjából, én jókat nevettem, de ti mit gondoltok, sok ez a korkülönbség vagy sem? és azóta egyre többet is látom őket, egy igazi turbékoló galambpár.
Ugyan fura így látni tényleg h a fiatal srác még a ház előtt is hevesen neki esik a nőnek, de látszik h nagyon elvannak egymással. A nő pedig kb kivirult, azóta esténként együtt járnak futni, a nő persze a tenyerén hordozza a srácot, sztem még fiatalodott vagy 10 évet :)
Sztetek tartós lehet a kapcsolat ilyen korkülönbséggel vagy tutira jósolható a gyors szakítás? Egyáltalán milyen szemmel néztek egy ilyen párra?
(mert itt nálunk kb elátkozzák szegényeket, sztem csak én állok velük szóba, annyira ki vannak akadva, hogy micsoda egy dolog ez)
Több kérdés is felmerült benned az eset kapcsán, én az egyikre szeretnék csak válaszolni.
"ti mit gondoltok, sok ez a korkülönbség vagy sem?"
Szerintem a kor nem lényeg, ha igazi szerelem van közöttük, akkor csak szurkolni tudok nekik! :-)
Remélem, hogy tényleg szerelmesek - és akkor nagyon, de nagyon jó nekik! :-)
hát nagyon úgy tűnik h nem csak vmi érdek vezérli a kapcsolatot, hanem tényleg oda vannak egymásért.
én igazából azt nem tudom eldönteni h a srác szempontjából a furább a dolog vagy a nő szempontjából. de tulképpen igazuk van, egyszer élünk, akkor az legyen már jó, amennyire lehet :)
Valószínűleg ez nem lesz tartós kapcsolat. Azt sem tartom valószínűnek, hogy tényleg szerelemről lenne szó, inkább csak jól kijönnek egymással az ágyban.
Na meg a srácnak ez kényelmes élet is. Kétlem ugyanis, hogy ő lenne a családfenntartó, és annyira szerelmes lenne, hogy két munkahelyen dolgozna, csak hogy eltarthassa a szívszerelmét. ;) A nő megvette magának a friss húst, erről lehet szó.
A 42 éves nő most még lehet, hogy 30-nak néz ki, de 5 év múlva már utol fogja érni a saját korát. És majd az akkor 23 éves srác dobni fogja az akkor 47 éves nőt, aki akkor már annyinak is néz ki. Láttunk már ilyent, nem egyet.
Vagy pedig a másik variáció, hogy a srác továbbra is kitartatja magát a nővel, de titokban szeretőt tart, amíg egyszer le nem bukik. Ilyent is láttunk már, szintén nem egyet.
Most még minden hepinek tűnik, de a vége sokkal csúnyább lesz, mint egy szokásos szakítás, az biztos. Főleg a nő szempontjából lesz tragikus a dolog. Ezzel nem mondok semmi újat, a világirodalom is elég gyakran földolgozta ezt a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!