Mennyire tartod elfogadhatónak ha egy nőnek apja korabeli vagy idősebb barátja/férje van?
Muszáj ezt a témát minden héten kivesézni??
Számomra elfogadott mert egy lány akkor van azon a szinten huszonévesen amikor egy férfi 30-40 évesen.
Ha a nő kiskorú, a "barátnak" zűrje lehet belőle. Ha idősebbek és szeretik egymást, kinek mi köze hozzá?
Más kérdés, hogy hosszútávon sikerül-e a házasság... Ehhez a férfinak fiatalosnak, a nőnek érettnek kell lennie. Ez persze csak az én véleményem, de ezt tapasztalatból tudom.
A férjem 18 évvel volt idósebb nálam, 26 évig éltünk boldogan. Felnőtt gyerekeink vannak.Sajnos, két éve özvegy vagyok, de soha nem bántam meg a választásomat!
16:31
Személyiség szempontjából semmiképp sem, hiába koraérett valaki, nem fog kelleni a nagyon szép nőknek, ezt a saját tapasztalataim alapján mondom.
Maximum presztízs és jövedelem tekintetében. Úgy értve, hogy 30-40 évesen kerül olyan székbe 1 férfi, hogy úgy érezze megérdemel egy olyan nőt, mint amilyen nőnek gondolja magát egy gyönyörű 20-as éveiben járó lány. Egy férfi 40 évesen is olyan izgatott, ha hatalma és pénze van, mint gyerekkorában, a különbség, hogy ez "igazi" a nők szemében is, a gyerek meg csak "játszik". :D
18:12
hmm, lehet, hogy igazad van, ez most tökre felcsigázott, te tudsz valamit :D kifejtenéd a "akik messziről sem szagoltak még igazi kapcsolatot" részt? mármint, hogy mit gondolsz te ez alatt, csak mert sokféleképp lehet ám értelmezni egy "igazi kapcsolat"-ot.. kinek mi az igazi.. valaki azt tartja igazi kapcsolatnak, ha 2 ember érzelmileg egymáson csüng és egymás energiáját kiszívva vergődnek egy életen át, másoknak meg az, ha heteket távol vannak és havonta 3-4-szer találkoznak. Nem is ezek a külső dolgok, inkább az érzelmek összehangoltsága a fontos
azt a részt leszámítva amúgy, hogy "az életkoruk nem tükrözi a érettségi szintjüket"(mert ha rólam van szó, született színész vagyok, így 18 évesen még azt is elhitte rólam valaki, hogy házas vagyok) igazad van
ma 19:00
De gonosz :D. Ezt a tekintélykeltő módszert én is szoktam használni (igaz nem anonim oldalon) és mindig be is jön, azzal viszont akármelyik tanult 40 év fölötti ismerősömmel(mert van egy jó-pár) egyetértünk, hogy a nők szentimentális magatartása nem ismersz szabályokat, illetve de, csakhogy azt ők maguk alkotják és hetenként változik. Jól ápoltság, magabiztos-határozott magatartás, szellemesség, némi izom és pénz és ezzel be is zárult a kör. :) Teljesen mindegy hogyan fogalmazok, én tudom milyen vagyok, te nem és az biztos, hogy arra inkább beindulok, ha egy nő olyanokat mond nekem, hogy kicsi vagyok, mert hajt a bizonyítási vágy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!