Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyire tartod elfogadhatónak...

Mennyire tartod elfogadhatónak ha egy nőnek apja korabeli vagy idősebb barátja/férje van?

Figyelt kérdés

2012. okt. 1. 16:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem tök mindegy,én legfeljebb jókat röhögök azon,hogyha meglátok egy papi-kislány párt.Már ilyennel is találkoztam.Amúgy ebben az egészben csak az a furcsa,hogy egy jó anyagi helyzetben lévő,tapasztalt,helyes pasas miért nem inkább egy vele azonos szintű nővel próbálkozik?Miért 20 évvel fiatalabbakkal kell kikezdeni,akik még csak most lépnek ki az életbe?Az biztos,hogy nem szellemi társat keres.Nagyon sok ilyenről hallok,már lassan gyakoribb a 20-40 pár,mint az egykorúak.
2012. okt. 1. 23:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Muszáj mindent általánosítani és "aranyszabályként" kőbe vésni? Van jó eset és van rossz eset. A biológia szabályai szerint érdemes korban hasonló társat választani, mert akkor mindig hasonlók lesznek az igények és képességek, ami nem hátrány. De mivel az emberek sokfélék, lehet harmónia a kérdésbeli esetben is, de lehet nagy ráfázás is.

Ha a mai szokásokat nézem viszont, ennek elég egyértelmű oka van. Az olyan nők teszik, akik szeretik az üres ingyencsillogást, az olyan férfiakkal, akik úgy gondolják pénzért jó nőt is lehet venni. De kizárólagosságot ebben az esetben sem mernék mondani.

2012. okt. 2. 12:20
 13/14 anonim ***** válasza:

tegnap 19:14

drágaság, honnan tudod hogy nő vagyok ?;)

2012. okt. 2. 18:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Lényegtelen, hogy mi vagy, én azt írtam "ha egy nő olyanokat mond nekem" nem azt, hogy ha te olyanokat mondasz nekem. :)
2012. okt. 2. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!