Hogyan mondjam El?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok lány van egy fiu Az osztályból suli kezdete óta figyeljük egymást de nem tudom hogy ő szeret-e keveset beszélünk ha meg hozzám szól ak kicsit furin beszél de nem tudom hogy most azért van ez mert utál és kerülni próbál vagy azért mert tetszem neki2016. okt. 9. 18:44
1/2 anonim válasza:
Sehogy ne mondd el :) Nem a te dolgod a közeledés és sajnos ez a fiú abban a korban van, hogy ha még tetszel is neki, akkor is cikinek fogja gondolni és a végén megaláz. Legyél vele kedves, figyelmes, hátha ő lép, ha tetszel neki.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2016. okt. 9. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!