Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon rosszul esik, mit...

Swaly kérdése:

Nagyon rosszul esik, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az iskolában rám ragadt egy nagyon égő és ciki csúfolónév, amit nem írnék le.. Lényeg hogy egyfolytában basztatnak miatta és én már egy hete próbálok tenni az egészre.. Csak hát sokszor könnyűnek gondolják, leszarni valamit. Ott ülök órán, és elkezdik dallamba szedve mondogatni a csúfnevet, és röhögnek, mert azt hiszik nem tudom miről van szó. Direkt nem akarom tudatni velük, hogy tudok én róla, hogy rólam beszélnek, mert akkor csak még jobban csinálnák. Ha szülőnek/tanárnak szólok órákon hallgatnának, de mikor nincs ott semmi csak még jobban menne az egész.. Egy év múlva elmegyek az iskolából, alig várom azt a napot. Addig viszont lehet naponta felhozzák és én nem vagyok erős idegzetű.. Minden órán amikor ez történik nagyon nehéz a sírást visszatartanom.. :( Másfél hete várok arra, hogy elfelejtsék, de minden nap felhozza valaki.. Érzem hogy nem fogom most már sokáig bírni. (Arról ne beszéljünk, hogy a táskámat mindig feldöntik, rálépnek), de azt már megszoktam. Nemsokára elülök onnan, talán könnyebb lesz az egész. De kérlek segítsetek! :(

2016. szept. 26. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Miben tudnank mi segiteni?
2016. szept. 26. 20:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést.. Én sem tudom, reménykedtem hogy találok valami ötletet ami valamennyire segít rajtam. :) Hogy mit ajánl egy tapasztalt ember, vagy aki már átélte ezt stb..
2016. szept. 26. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
25%

Ne hagyd magad elnyomni!

Ne hagyd, hogy hülyének nézzenek!

Ne hagyd, hogy rugdossák a táskádat!

Ne hagyd, hogy mindenki rajatd gúnyolódjon minden órán!

Nem vagy te olyan gyenge, hogy ezeket csak úgy szó nélkül hagyd! Vagy de? Mert szerintem nem vagy gyenge!

Kösd fel a gatyát, húzd fel a kesztyűt és ne hagyd magad hülyére venni! Kitartás!

2016. szept. 26. 21:06
 4/9 anonim ***** válasza:
25%
Sajnáld őket, hogy ilyen agyiszinten vannak. Előbb-utóbb úgyis elfelejtik.
2016. szept. 26. 21:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szólj a tanárnak, hogy TÉNYLEG kezdjen velük valamit, mert ez így nem állapot!

Engem Leprának hívtak korábban - az volt a bűnöm, hogy (egyedüliként) összebarátkoztam a cigánylánnyal az osztályból. Nagyon okos, értelmes, vicces lány volt, csak ugye a rasszizmus, az előítéletek meg pár testi hiba (kancsal volt, meg szemölcsös a keze) miatt. Sajnos csak fél évig voltunk egy osztályban, aztán elment másik suliba, de a név rajtam ragadt.

Nem kell elmondanod a gúnynevedet, de úgy nagy vonalakban miért csúfolnak úgy?

2016. szept. 26. 21:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj harcművészetet...az edzi a testet és lelket is, kitartás :)
2016. szept. 26. 21:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Hát engem azért csúfolnak, mert most serdülök.. És annak sok tünete és külsői változása is van.
2016. szept. 27. 18:21
 8/9 Zenon ***** válasza:
100%
Sajnálom. Velem is volt annak idején hasonló. Igazából ha nem reagálsz, akkor sincs rá garancia, hogy abba hagyják. Az egyetlen megoldás, ha visszaszólsz, kitalálsz valami hasonlóan sértőt, ami rájuk illik, és ha sokáig csinálják, visszavágsz vele. Ha látják, hogy rosszul esik, akkor ezt kihasználják ellened. Ilyenek az emberek. Sok erőt és kitartást!
2016. szept. 27. 21:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hehe, unokatesómat is a kamaszodással cukkolták. Ő olyanokat szólt vissza, hogy "hál'istennek még így is szebb vagyok nálad" meg "legalább én férfiasodom, és nem maradok kis taknyos"
2016. szept. 28. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!