Nektek is rosszul esik ha olyan valaki töröl facebookról akivel nem is voltál rosszban? Nem tudom miért, de én az ilyesmikre annyira érzékeny vagyok, mintha valami rosszat csináltam volna.
Lehet.
De lehet véletlen, vagy valami hiba is.
Ha úgy gondolod, hogy tényleg jó a viszonyod vele, írj neki, és ÓVATOSAN kérdezd meg, mi történt.
Nekem is volt egy ilyen esetem.
Aztán egyszer csak szembejött velem az illető az utcán,
Én: Szia!
Ő: Jézusom...
Azóta nem tudom mit rontottam el. :D
Utolsó: erre találták ki a "közeli ismerősök" kategóriát.
Még azt is átalakíthatod, hogy kitől mit látsz.
talan ha nem a facebukon elnel nem esne olyan rosszul.
nem vagy eleg fontos szamara, es akkor mi van?
Nem kell annyira komolyan venni ezt a dolgot, gondolom többek között olyan emberek is csinálhatnak így, akik alapból olyan a beállítottságuk, emberfüggő, van akin azt tapasztalod, hogy éppenséggel ezután is barátságos veled, van akin nem.
Valamiért figyelemfelkeltőbb ez a fajta kapcsolatszakítás, mert ha BELEGONDOLSZ, Facebook nélkül lehet hogy nem panaszkodnál annyira arra, hogy a barátod nem köszönt az utcán.
Olyan mintha a netes felületen az emberek eltúlzott, intenzív érzelmeket élnének át.
Simán akkor válik hülyeséggé az ilyen érzékenység, amikor már arról van szó, hogy nem veszem észre az "élőben" megnyilvánult kapcsolati szakadásokat, azokért nem sírok, mégis ilyen Facebook dologért igen.
Komolyan szerinted hány ember szokott ilyen bűntudati dolgon gondolkodni, amikor nem köszönnek nekik az utcán? Olyankor is csak arra gondolsz, hogy "milyen b.nkó az illető", ha nem köszön.
A fb se kell másképp hasson.
Mégis csak sok ember úgy log fenn azon az oldalon, hogy sok más emberrel nem tart kapcsolatot, mégis megvan az illúziója arról, hogy sok passzív ismeretségnek van valami jelentősége, sokan meghatodnak attól, hogy valaki az ismerős listájukon van, miközben nem beszélgetnek, vagy 'ne adj isten' kap egy like-ot azoktól:)
Épp úgy, ahogy az ilyen posztok-like-oknak sincsen különösebb jelentőségük, ugyanúgy a törlésnek sincsen.
Vannak akik pont azzal a felindulással törölnek másokat, mert "senki sem beszél velük Facebook-on". Szóval nem mindig unszimpátiáról, se haragról nem szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!