Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak nekem esik ez rosszul?...

Csak nekem esik ez rosszul? Másnak ez hogy esne?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki egyben osztálytársam! Többször vettem neki csokit, rudit, kávét, energiaitalt stb meghívtam enni hétfőn, aztán elmentünk suliba aztán boltba, én nem vásároltam ő vett magának colát meg vett egy osztálytársunknak ( nevezzük B-nek)chipset B még soha nem vett semmit szóval nem értettem mire fel de nem is érdekelt, beértünk a suliba, barátnőm megkérdezte hogy fel megyek-e a kávé autómatához, felmentünk, mondta vegyem nyugodtabb, hát beledobtam 90ftot és megvettem a kávém, utána ő is vett magának meg B nek is egyet! Nekem ez rosszul esett, nem ezen múlik a barátsâg, meg rá sem vagyok utalva hogy meghivjon csak jól esett volna! Felfújom szerintem de nem tudom hogy igazam van vagy nincs
2012. dec. 13. 09:57
 1/10 anonim ***** válasza:
lehet, h B megkérte, h vegyen neki és adott rá pénzt
2012. dec. 13. 09:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem! Ez nem lehetséges.
2012. dec. 13. 10:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az 1. válaszadónak igaza van. Ettől függetlenül hagyd ott ezt a hálátlan "barátnőt". Nem az anyagiakról van szó, hanem a gesztusról.
2012. dec. 13. 10:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Gondolom gimisek lehettek. Ne akard jó értelemben! kinyalni a seggét. Később, ha dolgozol, pénzt keresel, az ilyen "barát" százezreket fog lehúzni, vissza semmi.
2012. dec. 13. 10:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Jó, ha megszokod, hogy mindenki fizesse a maga számláját.

Az más, ha Te szeretnéd fizetni, vagy meghívod valamire. Az viszont nem tisztességes, hogy felhánytorgatod.

A kapcsolatotokat is felül kellene vizsgálnod! Miért fizetgetsz neki mindig? Annak valami oka van. Így akarod magadhoz kötni, vagy csak egyszerű kedvességből? Ezt jól gondold át, de ne hazudj Magadnak!

2012. dec. 13. 10:24
 6/10 anonim ***** válasza:
5-ös leírta a frankót
2012. dec. 13. 10:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Természetesen kedvességből mivel nem akarom ezen a módon magamhoz láncolni
2012. dec. 13. 11:07
 8/10 anonim ***** válasza:
ez egy jó önfejlesztési szitu. gyakorolhatod, hogy képes vagy e úgy adni, hogy nem kapsz vissza semmit, talán még köszönetet sem és mégsem ébred a fejedben rossz érzés pl az, hogy átvernek. ha erre képes vagy az nagy erő.
2012. dec. 13. 11:34
 9/10 Julie S ***** válasza:

Itt arról van szó, hogy úgy tűnik számodra, hogy nem vagy annyira fontos a barátnődnek, mint gondoltad.

Lehet, hogy erről van szó, de lehet, hogy csak időlegesen B jobban leköti a figyelmét valamiért és közben te háttérbe szorulsz kicsit. A barátságok intenzitása mindig hullámzó.

Ha rossz érzés van benned a kölcsönösség hiánya miatt, akkor ne hívd meg a barátnődet addig semmire, amíg fel nem oldódik benned ez az érzés. Különben csak fokozódik és rossz vége lesz. Ha ő kicsit elfordul tőled, akkor hagyd és foglalkozz te is másokkal. Majd újra helyreáll az egyensúly köztetek, ha mindkettőtöknek igénye van rá. Ha nincs, akkor sem történik katasztrófa.

2012. dec. 13. 12:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy, de úgy b.sznak át téged a palánkon, ahogy nem szégyell. Majd pont nem fogja kihasználni, hogy minden aprósággal kedveskedni akarsz :D Ne legyél már ennyire naív.
2012. dec. 13. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!