Van még itt olyan aki nem szeret máshol aludni?
Nem tudom miért, de én egyszerűen utálok máshol aludni, nem számít milyen hely, akár luxus akár nem, én csak otthon,a saját ágyamban szeretek aludni, de leginkább felkelni.
Minden programot úgy alakítok,hogy legkésőbb reggel 5-6kor érjek haza, és a lényeg,hogy a saját ágyamban keljek fel (ha kint világos van már nem tudok aludni)
Ha mégsem jön össze akkor minimum a kispárnámat vinnem kell, de már azon is gondolkoztam,hogy az egész ágyneműmet magammal viszem, csak azért az mégis túlzás lenne.
Nem tudom miért van ez, az is zavar ha a huzat más minőségű mint az ami nálam van, ugyan így az illata, akármennyire is kellemes, és jó nekem nem felel meg.
Egyébként az én ágyam, ágyneműim is teljesen átlagosak, semmi extra, csak ahhoz vagyok szokva. (idegen helyen nehezen alszok el, és könnyen felkelek, ebből adódóan másnap fáradt szoktam lenni, talán ez a párosítás ami miatt nem szeretek más ágyban aludni, mert utána mindig fáradt vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!