Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti élnétek ilyen nagy családban?

Ti élnétek ilyen nagy családban?

Figyelt kérdés

Láttam mostanában két családról is dokumentum filmet. Az egyik a Willis család, 12 gyerekkel. A másik a Duggar család, azt hiszem, 18 vagy 19 gyerekkel. Annyira megtetszett az egésznek a hangulata.

Én egyke vagyok. Nem mondom, hogy pont ennyi testvérre vágynék, de azért jó lehet nagy családban. Meg tetszik, ahogy támogatják, terelik őket a szülők, együtt van a család. Értelmes tevékenységgel foglalkoznak. Olyan idillinek tűnik.

2016. szept. 7. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem élnék szívesen ekkora családban, mert olykor nyugira vágyom.
2016. szept. 7. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

'A másik a Duggar család, azt hiszem, 18 vagy 19 gyerekkel. Annyira megtetszett az egésznek a hangulata. '

Amig ki nem derult, hogy csaladon belul is ment am a molesztalas, valamelyik batyuska vagy 4 gyerekkoru testverevel eroszakoskodott...

Amugy tenyleg, mekkora okossag mar egy kommunaban elni, ahol egy perc nyugalmad soha sehol nincs mert hol itt ordit egy kisgyerek, hol ott nyavog valamelyik lany, hol amott veri egymast fakarddal ket fiuteso, apa-anya a belet kidolgozza hogy legyen mit enni.

Hagyjuk mar ezt, nem vagyunk a 12. szzazadban hogy pockok modjara szaporodni kelljen a pestisjarvanyok utan megtizedelt varosok-orszagok ujranepesiteseert.

2016. szept. 7. 19:40
 3/5 A kérdező kommentje:

2: Ez bármelyik családban előfordulhat, nem csak ott, ahol sok testvér van. Nem ettől lesz valaki molesztáló.

Egyébként nekem nem tűnik úgy, hogy kidolgoznák a belüket. A Willis családról olvastam, hogy egy biztosítási összegből élnek. A másikat nem tudom. Nyilván nem minden család él jól, akinek sok gyereke van. Legalábbis itthon.

De ezek a családok nagyon idillinek tűnnek. Meg mutattak egy-két hasonló nagy családot a baráti körükből, ők is jó körülmények között élnek.

Úgy nyilván én sem szeretnék ekkora családot, hogy közben éhezünk meg nyomorgunk.

2016. szept. 7. 19:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Az mindenféle szempontból jó, ha többen vannak a testvérek (legalább hárman) és nem túl nagy a korkülönbség köztük. Könyvtárnyi szakirodalma van ennek a témának, de most ezen az éjjeli órán inkább nem kezdek bele. :)
2016. szept. 8. 00:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Az idilli oldalát mutatták be, persze vannak konfliktusok is, persze azok két testvér között is lehetnek, de attól még nem kell attól megijedni, hogy több gyereket is vállaljunk.
2016. szept. 8. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!