Miért érint ilyen erősen a Holokauszt?
"Látom a válaszolók nagy része elég frusztrált és nem meri kiírni amit gondol csak burkoltan."
És ezen csodálkozol, amikor bíróságokon ítélnek el embereket kommentekért?
Engem jobban lesokkolt az ukrán paraszti lakosság kiéheztetése. A világ egyik legtermékenyebb földjén milliók haltak éhen egy őrült parancsára. De ugyanígy elég brutális volt az amerikai indiánok (észak és dél amerikai) szinte teljes kiirtása is.
Persze maradjunk jó állampolgárok, nem akarok börtönbe vonulni: a HOLOKUSZT(tm) volt, van és lesz a világ legeslegesleghatalmasabb tragédiája.
Kedves Kerdezo.
En megertem a sokkot, annak idejen engem is sokkolt. Sajnos nem tudok semmi vigasztalot mondani. Ilyen az ember.
Azt hiszem tulajdonkeppen az tolt el felelemmel, hogy emberek, europai civilizalt, ertelmes, inteligens emberek kepesek voltak hideg fejjel megtervezni mas emberek kiirtasat.
Az, hogy ilyen megtortenhetett - es nyilvan mashol, maskor is megtortent, es a jovoben is tortenhetnek hasonlo gyilkossagok.
Mondom, nem tudok segiteni - csak megertelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!