Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol lehet feljelenteni a...

Hol lehet feljelenteni a biztosítómat?

Figyelt kérdés
Érezzék már ők is rosszul magukat! Ne csak én!Folyton elrontanak valamit a kocsibiztosításomnál! Már a 2. ügyintéző 2 év alatt! Unom!
2016. aug. 31. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod bizonyitani hogy kart okoztak neked akkor sehol. Ha bizonyiteni tudod akkor keress egy ugyvedet.
2016. aug. 31. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Hiszti, kerem. Jaaaaaj elrontjak, jaaaaaj az ugyintezo, jaaaaaj nekem most rossz. Konkret karod van belole? Nincs, csak a hiszti.

Intezd magadnak. Tele van a net online alkuszokkal, ha neked mindenkepp az az igenyed, hogy egy alulfizetett ugyfelszolgalatos toltse ki a formanyomtatvanyt helyetted, akkor fogadd el hogy mindenki hibazhat.

2016. aug. 31. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:

# 2

Nincs igazad. Az ügyintéző azért van ott, hogy ügyintézzen és ne hibázzon. Ha hibázott, hozza helyre ő vagy a cége. Más szakmában is simán perelhető a szolgáltató, ha hibáz.

Az online ügyintézés persze kényelmes. A cégnek. Megcsinálom helyettük a munkát, amit mint saját munkájukat számláznak nekem valamilyen formában. Marha jó.

Szerintem te is valami ilyen aljas üzletben lehetsz érdekelt.

2016. aug. 31. 17:26
 4/4 anonim válasza:
MABISZ
2016. szept. 8. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!