Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem lázadnak "ezek a...

Miért nem lázadnak "ezek a mai fiatalok? "

Figyelt kérdés

Talán rosszul ítélem meg a helyzetet, de mintha teljesen konformisták lennének. Miért nem gyújtják fel a világot és küldenek el minket a kvaanyánkba?

Ennyire kiheréltük volna őket? Vagy már nem maradt mi ellen lázadni?

2016. aug. 24. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem el vannak a világukban. bármelyikkel beszélgetek nem igazán érdeklik a mai világ dolgai... elszórakoznak a baráti körükben, lefoglalják magukat, sulival, bulikkal vagy valami hobbival. Sajnos túlságosan babusgatták őket a szüleik (persze nem mindet). Nem igazán látták még a világ igazi oldalát, én úgy vettem észre. Én sem vagyok valami idős, de teljesen eltérő neveltetésben részesültem, és szembe kellett néznem ezekkel a gondokkal. Ezért nem is jövök ki velük igazán, persze nem ítélem el őket, de nem hinném, hogy mindez jó irányba vezet.

19/l

2016. aug. 24. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Hát nem tudom, nyilván sok függ attól, hogy mit tekintünk lázadásnak.

Én mondjuk azért semmi esetre sem gondolom konformista magatartásnak azt a masszív piálást, ami a szórakozás kötelező velejárója a tízen-huszonévesek körében, plusz még a diszkódrogok is ott vannak. Városunk legelitebb gimijében, bent a suliban, a 15 éves gyerekek olcsóbban jutnak droghoz, mint egy fagyi ára a helyi plázában.

2016. aug. 24. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
23%

Egyes és kettes válaszolók ,ti hülyék vagytok.

Jobban mondva nem hülyék....De ami biztos ,nem vagytok ennek a témának a magaslatán.

Először is az alapkérdésre válaszolva:

"Miért nem lázadnak "ezek a mai fiatalok?""

Miért? Kellene?

Miért fáj az neked ,hogy vannak olyan emberek akik békésen akarják az élet dolgait elintézni?

Miért fáj az neked ,hogy vannak olyan emberek akik értelmesen akarják elintézni az élet dolgait?

Az erőszak,erőltetés a primitív emberek eszköze.

"Talán rosszul ítélem meg a helyzetet, de mintha teljesen konformisták lennének."

Egyrészt rosszul is ,de helyesen is. Inkább a békés a helyes kifejezés.

"Miért nem gyújtják fel a világot és küldenek el minket a kvaanyánkba?"

Itt is az a kérdés merül fel bennem ,hogy: "Miért? Kellene?"

Gyújtani ugyan nem akarok semmit és nem is fogok ,ettől függetlenül elküldhetlek a kurv🅰 anyádba. :DDD

Na ,de most komolyan:

Miért lenne ez jó neked?

"Ennyire kiheréltük volna őket?"

Nem ,egyszerűen az emberek megunták ezt a tipikus "mai világ" szöveget és leszarják a pesszimizmust. De ez minden értelmes emberre vonatkozik ,bármennyi éves legyen. Az embereknek boldogság kell,öröm és ÉLET. Leszarják azt a szart ,ami ebbe az országba megy. Sokan nyávognak amiatt ,hogy "jaj! ez szar!","amaz szar!","miért nincs nekem az ,ami neki van"...stb Az értelmes emberek pedig erre ráunnak és elegük lesz ebből. Protestálásról pedig az ilyen emberektől távol tartják magukat (elköltöznek,megszakítják velük a kapcsolatot,külföldre költöznek...stb)

Reagálva a válaszokra:

"Szerintem el vannak a világukban. bármelyikkel beszélgetek nem igazán érdeklik a mai világ dolgai..."

Mert téged érdekel?

"elszórakoznak a baráti körükben, lefoglalják magukat, sulival, bulikkal vagy valami hobbival."

Egyszer az baj ,hogy ezt csinálják ,máskor meg az ,hogy mást....vagy most mi a f🅰szom van?

"Sajnos túlságosan babusgatták őket a szüleik (persze nem mindet). "

Te vagy a kivétel ,nem?

" Nem igazán látták még a világ igazi oldalát, én úgy vettem észre."

Mert te láttad?

"Én sem vagyok valami idős, de teljesen eltérő neveltetésben részesültem, és szembe kellett néznem ezekkel a gondokkal."

Csodálatos.

Jehova tanú? Mesélj még...

"Ezért nem is jövök ki velük igazán, persze nem ítélem el őket, de nem hinném, hogy mindez jó irányba vezet. "

Elővigyázatos vagy ,nagyon. Gondolom barátaid sincsenek ,nehogy megfertőzzenek ezzel. Fő a biztonság ,nem?

Másik:

"Hát nem tudom, nyilván sok függ attól, hogy mit tekintünk lázadásnak. "

Igazad van.

"Én mondjuk azért semmi esetre sem gondolom konformista magatartásnak azt a masszív piálást, ami a szórakozás kötelező velejárója a tízen-huszonévesek körében, plusz még a diszkódrogok is ott vannak."

Gratulálok ,fogadjunk ezt is csak a GYK nagyhuszáraitól hallottad eddig. Gondolom olyan ismerősöd nincs aki fűvezett.

"Városunk legelitebb gimijében, bent a suliban, a 15 éves gyerekek olcsóbban jutnak droghoz, mint egy fagyi ára a helyi plázában."

Gratulálok az újabb ferdítéshez.

2016. aug. 24. 17:07
 4/5 anonim ***** válasza:

"Gratulálok az újabb ferdítéshez."

Nem ferdítés. Vegyél vissza a nagy pofádból.

2016. aug. 24. 17:14
 5/5 anonim ***** válasza:
21%

"nagy pofádból" :DDDD

Köszönöm. Nem volt célom téged "sértegetni". Ha mégis sértésnek vetted sajnálom.

És igen ,ferdítés. Mivel teljesen abszurd ,ilyen nem létezik.

2016. aug. 24. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!