Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Budapesti fiatalok! Ti hogy...

Budapesti fiatalok! Ti hogy szoktátok mrg, hogy idenekkel vagytok albérletben?

Figyelt kérdés
Nem sokára felköltözök és nem tudom,hogy fogom viselni,hogy idenekkel vagyok albérletben..Hozzászoktam,,hogy itthon azt csinálok amit akarok, akkor fürdök le,akkor mosok hajat mikor akarok akár éjszaka...stb..Ti hogyan szoktatok ahozz hozza,hogy idegen lakótársakhoz kell alkalmazkodnotok? Tudnátok pár jó tanáccsal ellátni?
2016. máj. 20. 18:03
 1/5 A kérdező kommentje:

* meg

* idegenekkel

2016. máj. 20. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:

én nem tudtam megszokni,mindig mindenhol volt valami baj.

szerencsére már nem kell közösködni,egyedül lakok

2016. máj. 20. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Sehogy, én még ismerőssel sem tudok együtt élni. Ezért vagyok egyedül inkább.
2016. máj. 20. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:

sokat jártam haza és folyton szem előtt tartottam mennyi időt kell ott töltenem velük, már csak x hónap, ha ennyit kibírtam már nem lesz gond, stb.

ha kellett pedig költöztem máshova

azonkívül pedig folyton alkalmazkodtam, kerültem a súrlódásokat, próbáltam jófej lenni és kevés vizet zavarni - az más kérdés hogy ők nagyon nem..

2016. máj. 20. 18:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Ennyire rossz volt? Mondjuk en ismeröshöz megyek de laknak ott olyanok akiket nem ismerek...
2016. máj. 20. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!