Vannak-e még komoly fiatalok?
Azért ez szerintem nem ilyen egyszerű. Valamennyire engem is érdekel a politika, de ha valaki társaságban felvet politikai kérdést, valószínűtlen, hogy felveszem, mert sokak számára pártállás vagy politikai állásfoglalás kb. olyan szinten van, mint hogy melyik csapatnak szurkol. Jórészt érzelmi kérdés, ami pedig politikai véleménynek tűnik, leginkább az, amit valahol olvasott vagy hallott a témával kapcsolatban. Valamikor egyetlen megjegyzésre is már úgy ugranak, hogy inkább nem szólok semmit, mert ennyi stresszt nem ér meg nekem a dolog, a másik nem meggyőzhető, és nekem sem lesz se inkább, se kevésbé igazam attól, hogy kifejtem a véleményem.
Ahhoz, hogy jobban megismerjük valakinek a politikai érdeklődését, rendszerint bizalmasabb kapcsolat kell.
De nem tudom, pl. téged mennyire érdekelne zene, filozófia, képzőművészet. Engem igen, de nem tartom komolytalannak, akit nem.
Igen a politika eleg kenyes tema valoban, de ezt csak egy peldakent mondtam a "komolyabb" vagy mondjuk ugy, hogy szinvonalsabb temak kozul :)
Az altalad felsorolt temakban is biztos tudnank nehany mondatot valtani, vagy legalabbis nyitottnak erzem magam barmilyen temara es valoszinuleg feltudnad kelteni az erdeklodesem. Filozofiai kerdeseken kulonosen szeretek elmelkedni :)
Na es itt erzem a kulonbseget h sok fiatalt nem is erdekel a facebookon meg a szexen, bulin kivul semmi mas. Ne ertsetek felre, nincsenek ellenemre ezek a dolgok csak azert vannak mas erdekes dolgok is ebben a vilagban.. Bar a f* szbookot sosem fogom megerteni :)
Én pont ilyesmin gondolkodom épp. Lehet későn írok már :D Én sem jövök ki a korosztályommal, idősebb barátaim vannak. Én a szüleim "nevelésének" köszönhetem, hogy nem vagyok a mai fiatalság része mentálisan...szintén gazdaság, politika, történelem, tudományok és kultúrák érdekelnek. Én sem nagyon találok hasonlókat. Teljesen más az értékrendünk... és ez szomorú.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!