Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi volt a legabszurdabb dolog...

Mi volt a legabszurdabb dolog amit valaha butácska tanulatlan ember szájából hallottatok?

Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 12:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Az, hogy azon akarsz élvezkedni,mások számodra nem tetsző kérdése alatt trollkodsz, az primitív. Nézzél inkább youtubeon seggreesős videókat, ha már normális választ nem tudsz írni, az való neked. Ha nem érted meg őket kérj meg valakit, hogy magyarázza el."

tessék, labda vissza dobva...

2016. aug. 21. 14:20
 12/16 A kérdező kommentje:

Amúgy többet nem követem ezt a kérdést. Aki normálisan választ tudott adni rá, de nem vagyok kíváncsi tovább ennek a hülye gyereknek a vergődésére. Ha ettől egy picivel jobb lett a nyomorúságos kis élete hogy szét trollkodta a kérdésem, akkor egészségére.

sziasztok

2016. aug. 21. 14:24
 13/16 anonim válasza:
20%

Rájöttem, hogy nem troll vagy, hanem hülye.

Esetleg sértő volt rád nézve a kérdés? :)

2016. aug. 21. 14:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudom. Naponta van vagy tucatnyi ilyen a vallási és valláskritikai kategóriákban, amikor vitát nyitnak teológiai kérdésekben olyanok, akik még a teológiai alapfogalmakat sem ismerik.

A legutóbbi órák egyik termése az volt, amikor az találta valaki írni, hogy Krisztus eljövetelével riogatják a híveket. Illetve hogy ők riogatják ezzel saját magukat? - nem is tudom, hogyan gondolta, annyira abszurd.

Mindegy. Tényleg naponta van tucatnyi hasonló. És ha valaki kiigazítja őket, és helyére rakja az egész témát, nehogy azt hidd, hogy megértik a válasz. Pár óra múlva másik kérdésnél ugyanúgy megismétlik ugyanazokat a hülyeségeiket. :)

2016. aug. 21. 14:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Sok volt, anno kémiaórán előszeretettel hangoztatta a volt osztálytársam, hogy a levegő szén-dioxidból és hidrogénből áll, illetve bioszon klorofil helyett KLOROXOT mondott. Okozott pár perc néma csendet, majd gyötrelmes röhögést az osztályban.

Egyszer hallottam egy palit eszmecserélni a Nyugati aluljáróban egy másikkal. Nem tudom, mi lehetett a pontos téma, de a "Jányomnak is ilyen telefonja van, ilyen almás" mondatra bevallom, felkaptam a fejem.

Ezt a gyöngyszemet pedig tegnap csíptem el a tüzijátékon:

Á, hülye vagy te, hogy lőnének már innen? Ez itt a ződ híd, oszt ott a fehér híd, osztán meg a Lánchíd, onnan fognak majd.

Amúgy nem tudom, miért kell kötekedni.

2016. aug. 21. 22:42
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt a GYIK-en:

"Szerintetek azért nem kaptam meg az állást, mert azt mondtam, hogy alkalomadtán ki szoktam éjszaka feküdni az út közepére?"

"Szerintetek hol lehetne biszex szobafestővel találkozni?"

"Hogyan lehetnék pápa?" (az Karrier, fizetés kategóriában)

"Illik-e rózsaszín elefántot adni nászajándéknak? A lányom most megy férjhez, és fogalmam sincs mit kellene ilyenkor adni. Találtam a fészerben egy kis rózsaszín elefántot, arra gondoltam lehetne az a nászajándék."

(ez csak néhány, wordben van belőlük egy többoldalas gyűjteményem már)

Villamoson (2012-ben, amikor a Titanic filmet újra adták a moziban a 100 éves évforduló tiszteletére):

"Hogy lehetne a Titanic százéves, amikor 97-ben jelent meg, emlékszem, hogy láttam a moziban?" kérdezte egy középkorú csávó valakitől

2016. aug. 22. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!