Mi volt a legabszurdabb dolog amit valaha butácska tanulatlan ember szájából hallottatok?
5-ös, ha nem haragszol :)
Mivel ebből az egyetlen vesszőhiánnyal bíró, tehát egész értelmesen leírt, "idegen" kifejezéssel rendelkező, egyszerű kérdésből nem tudod megállapítani Kérdező műveltségi fokát, eleve helytelen a válaszod.
Maga a kérdés nem éppen abszurd.
Szintén helytelen.
Jó trollkodási kísérlet volt, de az már elég gyenge, hogy igazoltatnád önmagad.
Hogy a kérdéshez is hozzászóljak... volt egy barátnőm, akinek a szájából minden abszurdnak hangzott :D
Eleve lökött családból jött:
az anyja fennen hirdeti, hogy mérgeznek minket a kötelező oltásokkal, a nevelési elvei egyenesen nevetségesek.
Úgy gondolta/gondolja, hogy ha a gyerek hisztizik, joga van kifejeznie önmagát, a lénye egy része, szóval minden hisztikísérletet ráhagyott, vagy tutujgatással fogadott.
Gondolhatjátok, milyen a csaj, nem lehet vele öt percig egy légtérben megmaradni.
Ő barátságunk folyamán annyi sületlenséget összehordott, hogy hirtelen nem is tudok mit kiemelni, de szinte minden nap vitatkoztunk.
Nem az én hibámból.
Állított valami hatalmas ökörséget, én elmondtam - érted, mint amikor az ember annyit mond, hogy ő nem majonézzel, hanem ketchuppal eszi a sültkrumplit -, hogy mi az én véleményem, erre ő azonnal felkapta a vizet, és vérben forgó szemekkel, gyorsírót meghazudtoló sebességgel kezdtem rám önteni az "észérveit", melyek legtöbbje abból állt, hogy ellentmondott annak, amit írtam.
Általában ő ilyenkor megőrült, én meg röhögtem rajta, próbáltam kikerülni valahogy a veszekedésből, de lehetetlen volt hárítani az őrjöngését, míg IGAZAT NEM ADTÁL NEKI.
Ha annyi volt a bűnöd, hogy azt állítottad, a te ízlésednek nem az ő kedvenc zenekara a világ legjobbja, hanem egy másikat szeretsz, akkor sürgősen változtatnod kellett az ízléseden :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!