Miért fáj annyira sok embernek, hogy vannak akik Pokemon
Go-znak?
Nem önmagában az fáj,hanem az,hogy úgy tűnik a Pokemon Go-s emberkék képtelenek figyelni a környezetükre.
Azt nem tudom,hogy a program mi alapján választja ki a helyszíneket,de úgy tűnik mindehol lehet,ahol nincs tiltva. Ez pedig eleve hülyeség,mert ez itt a valós világra épülő dolog,nem pedig egy tiszta szimuláció,azaz a valós tulajdoni jogok és törvények érvényesek.
2016. aug. 17. 19:45
Nem tudom kinek fáj, engem speciel egyáltalán nem érdekel, ki játszik ilyent és ki nem.
Abban viszont igazat adok az első válaszolónak, hogy veszélyes dolog a valóság és a virtuális világ összemosása. Nem csak olyan szempontból, ahogyan ő említi, de például a tizenévesek személyiségfejlődése szempontjából is.
2016. aug. 17. 20:03
Az fáj, hogy van aki olyan elvetemülten játszik, hogy saját magát meg más embereket is veszélybe sodor vele...
2016. aug. 17. 20:18
Túl nagy nemzetbiztonsági kockázattal jár.
2016. aug. 17. 20:43
Kinek fáj?
Én speciel nem játszom vele, nem is érdekel. De még nem találkoztam emberrel, akinek fájt volna.
Visszakérdezek: neked miért fáj, ha valakinek fáj?
2016. aug. 17. 20:58
6/11 A kérdező kommentje:
...és annak miért fáj, akinek az fáj hogy van olyan akinek fáj hogy másnak fáj. bla bla bla
Nekem nem fáj, csak nézzenek a lábuk elé, és ne jöjjenek be szó nélkül a kertbe, mint a múlt héten egy kölyök... Nem ártana tudni, hogy hol a határ.
2016. aug. 17. 23:43
Mert nehogy már valaki örömét lelje bármiben is (ne adj isten olyan dologban, ami kifejezetten populáris), mikor nekik meg olyan rossz a tyúksz-ros kis életük!!! :D
2016. aug. 18. 19:56
9/11 anonim válasza:
Én sem értem miért kritizálják a játékot. Nem a játék a hibás mert valaki bemászik a kertedbe! Vág pofán, ha meglátod még egyszer és megtanulja hol a határ! Én is játszom vele még sem csinálok semmi olyat, amit a játék nélkül nem csinálnék. Mellesleg ez csak meggyorsítja a természetes kiválasztódást. Aki hülye az a játék nélkül is az és valami lenne vele.
2016. aug. 19. 19:37
Az új dolgoktól mindenki fél. Jött pár rémhír a médiában, és máris mindenki általánosít, és megveti a játékot. Hát ez az oka. Egyébként a "valóság és a virtuális világ összemosása" nem újkeletű dolog. Eddig is votlak ilyen játékok, csak ennyire nem kapta fel őket a híradó... Nevezetesen ilyen a Geocaching, a Munzee és még sorolhatnám. Egyik sem veszélyes, sőt, közösségépítő játék a szabadban. Sokan meglepődnének, hogy a kertjük végén vannak geoládák, hát igen... Egyébként lehet normálisan is játszani, úgy, hogy figyelsz a környezetedre és nem mész be magánterületre. Nekem ilyenek meg sem fordulnának a fejemben, meg hogy vezetés közbe játsszak... Lényeg a lényeg, általánosítani nem kell, mert ez egy jó játék.
2016. aug. 22. 07:14
Kapcsolódó kérdések: