Milyen idézeteket illenek egy füzet első lapjára?
Figyelt kérdés
Rajzfüzet, leginkább horrorfigurákat rajzolok bele.(pl. Amerikai horrorsztoris, Anabelles, stb.) Életemben több mint 100 horrort néztem végig(listát tartok), számtalan hasonló műfajú könyvet olvastam, ezért lehetőleg horrorokból, vagy horror íróktól vett idézetek kellenének. Ennél furább kérdést még sosem tettem fel :)2016. aug. 15. 18:41
1/5 A kérdező kommentje:
*idézetek
2016. aug. 15. 18:43
2/5 anonim válasza:
Mondjuk miért nm választasz te magad abból a 100 filmből és számtalan könyvből? Olyat ami NEKED tetszett?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem nagyon emlékszem jókra, csak hellyel- közzel, hátha valakinek jobban megmaradt valami, valami használhatóbb mint nekem. Valószínűleg ha már találtam volna bármilyen formában nem tettem volna fel a kérdést.
2016. aug. 15. 22:16
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. aug. 18. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!