Az első osztályban mennyi füzet fogyott, milyen sűrűn kellett rajzlapot, írólapot venni?
Szia! Nálunk egyszer kértek még év közben 2 csomag írólapot.
Füzetből nem kellett több, mint ami a listán volt, az elsősök még „munkatankönyvekből” tanulnak, amibe bele lehet írni… bár most nem tudom, mert „pártunk és kormányunk” mintha tartós tankönyveket akart volna az elsősöknek is – azokba meg nem lehet beleírni. De remélem, ezt nem vitték át, mert állati nagy baromság. Szóval ha rendes könyveik vannak, akkor nem írnak tele egy füzetet sem.
Köszönöm a válaszokat! :-)
Remélem nem akarnak spórolni a munkafüzetekkel,mert agybajt kapok... Jó lenne,ha normálisan tanulhatnának a gyerekeim...
Írólapról nem tudok nyilatkozni, mert én már 1. osztályos koromban is folyton rajzoltam, így nagyon fogyott, de a listán lévő füzet biztos, hogy elég lesz.
Nekem sok minden használatlanul maradt amúgy. Megvetették, de suliban még csak szót sem ejtettek róla később.
17/L
Mi úgy csináltuk anno, hogy minden tantárgyhoz vettünk két füzetet, plusz minden fajtából egy tartalékot. Írólapból 2 csomagot vettünk rajzlapból pedig hármat.
:)
Nekem még anno elég volt az, ami a listán van, viszont sok dolgot meg még csak elő se vettünk, hiába kellett megvenni. Írólapból és rajzlapból nem tudom mennyi kellett, de ezeket nem nehéz pótolni, ahogy a füzetet, ceruzát sem.:)
Szerintem vegyetek meg mindent, ami a listán van, esetleg majd jövőre nem kell megvenni, ha meg elfogyna valami, akkor úgyis szólnak.
1-1 füzet mindenből!
Először magyarból és matekból 2-2 volt,mert az elején beszedték az egyiket,és a másikba dolgoztak.
Rajzlap,írólap nem kellett nekünk,az osztálypénzből vettek,ha kellett valamelyik órán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!