Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak engem zavar ennyire,...

Csak engem zavar ennyire, hogy minden ismerősömnél 50+ meg 100+ lájkot látok, a saját dolgaimon meg max 30-at?

Figyelt kérdés
Egy csomóan (a többség) össze-vissza leszólta a külsőmet és ez nyilván sz*rul esett.. nagyon önbizalom-hiányos lettem az évek alatt és ez nekem tényleg nagyon rossz hogy mindenkinél egy csomó lájk, komment van hogy jajj de faxa, én meg... ja.. akár kép, akár valami kiírás, bármi.. változtattam a stílusomon úgy hogy nekem ez így most még jobban bejön erre még kevesebb pozitív visszajelzés jött.. ez nagyon nem jó... semmilyen téren.. nem azt mondom hogy egy lájkvadász izé vagyok, vagy az akarok lenni.. de jó lenne ha valaki azt mondaná a páromon kívül hogy "b*szod, jól nézel ki" mert konkrétan rajta kívül nobody... csak én vagyok ilyen ezzel kapcsolatban? :/
2016. aug. 11. 21:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem nincs egy lájkom sem, sőt, egy ismerősöm sem. Igaz, nem is vagyok fenn...
2016. aug. 12. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!