www.animeaddicts.hu
Itt mindent megtalálsz! :D
Már belenéztem egy részbe csak sajnos egy ismertető jobban elmondja mint én... a végén még sploilerezek... :DDD

13 éves vagyok amúgy de azért énis csak a Narutot nézem Tokyo ghoult meg yugioht bleacht attack on titán meg Dragon ball z
Neked melyk a kedvenc animéid?
Ja és a Tokyo Ghoul-nak mennyi a korhatára?

Tokyo Ghoul szintén 17+
Ha a kérdés, hogy mik a kedvenc animéim, nekem szólt: Mahou Shoujo Madoka Magica, Shinsekai Yori, Gintama, Monogatari Series (Second Season), Rainbow és Code Geass.
Ja, és az Ajin összefoglalója, mert nem tudtam eldönteni, hogy sikerült-e megtalálnod vagy sem:
A halhatatlan Ajinok először 17 évvel ezelőtt jelentek meg az afrikai csatatereken, mára azonban a világon bárhol megtalálhatóak, az emberek között megbújva. A kormányok pedig nagy pénzt fizetnek azért, hogy befogják és kísérletezhessenek rajtuk.
Nagai Kei csak egy átlagos középiskolai diák volt, míg a nyári szünidő kezdetén egy halálos baleset áldozatává nem válik, mikor is kiderül róla, hogy maga is halhatatlan, és innentől kezdve menekülnie kell az emberiség elől. (Forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!