Miről szól ez az anime:Haruhi Suzumiya?

Én annyit tudok róla,hogy valami űrlénykutatós,meg hogy a részek össze-vissza vannak. :D Szóval lehet ezért zavart meg téged,de nekem meg van,hogy miként következnek egymás után a részek.
Továbbra is várok egy leírást,hogy miről is szól. :D

A részek szándékosan vannak össze vissza.Ha túl bonyolultnak tűnik akkor várj vele pár évet. Az alapsztori szerint Haruhi furcsa lány, már az első nap kijelenti az iskolában, hogy ő űrlényekkel, időutazókkal szellemekkel és hasonló furcsaságokkal akar találkozni. Mivel legtöbben csak szimplán bolondnak nézik - és amúgy is nagyon energikus lány - összegyűjti maga köré azokat az osztályából akik túl gyengék, gyávák vagy csak szimplán nem hajlandóak nemet mondani neki. Velük mindenféle őrültségeket művel, hogy célját elérje.
! Most már erős spoiler jön !
Haruhi tudta nélkül, átlagosnak és unalmasnak tűnő barátai tényleg alienek, időutazók és mindenféle furcsaságok, akik egymástól függetlenül szándékosan a közelébe férkőztek, hogy őrült dolgait kontrollálni tudják. Mert Haruhi nem más mint maga egy világok és univerzumok felett álló lény - talán maga az Isten - aki valahogy elfelejtette kicsoda és egy kislányként született újjá a Földön. Ezzel talán nem is lenne probléma, de megvan a veszélye is. Haruhi bár nagyon kedves és aranyos rettentően unatkozik és ha esetleg egyszer tényleg nagyon elunja magát talán önkéntelenül meg is semmisíti a világot és teremt egy újat ami kedvébbre való.
Így hát barátaira az SOS Brigadera vár a feladat, hogy szórakoztassák, akármit is talál ki!
Nem volt bonyolult,csak úgy értelmesebb nézni szerintem,ha egymás utáni eseményeket követem,ha még a részek számai eltérőek is.
Amúgy köszi a választ.Mi van avval a fiúval,aki Jon Smith néven jelenik meg a filmben?Miért nem emlékszik rá Haruhi?Csak részleteket láttam a filmből,azért kérdezem.Ha van kedved akkor nyugodtan leírhatod,hogy mi fog történni az elejétől a végéig,ha nincs,megértelek. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!