Ptlg225 kérdése:
Ezt szeretném megtalálni, ismeritek?
Figyelt kérdés
Angol dub-bal és sub-bal külön külön már megtaláltam,de szeretném angolul hallgatni és nézni mert nem vagyok belőle túl jó.Örülnék egy linknek vagy valaminek ,köszi.
ITT A LINK:
https://www.youtube.com/watch?v=cvVT3UYGCPI
2015. máj. 13. 23:31
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy tudnék neked válaszolni, de nem igazán értem a kérdésedet. Ha megtaláltad angol szinkronnal és angol felirattal is, akkor tudod angolul nézni/hallgatni...
Minden esetre, ha arra gondoltál, hogy angol szinronnal legyen, de menjen rajta még angol felirat is, akkor azt úgy tudod megoldani, hogy letöltöd az angol szinkronos videót, meg hozzá egy angol feliratot és BS playerrel összerakod őket.
2/2 A kérdező kommentje:
Egy külön angol sub-bal és egy külön dub-bal volt meg ,de már megtaláltam egy olyat amin egyszerre mind a 2 megvan.Sajnos csak nagyjából értettem mi volt benne ,sajna még senki se fordította le magyarra amennyire én tudom.
2015. máj. 16. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!