Van esély, hogy a terrortámadásoknak vége legyen? Lesz még béke? Vagy jön az újabb világháború?
Figyelt kérdés
Én alapból egy érzékeny lány vagyok, rosszul viselem ezt az egészet! Egyre többször hallani ilyen meg olyan tánadásokról, terrorcselekményekről. Van esély, hogy ezek abbamaradnak? Nem akarok így élni gyűlölöm ezt a r@hadt világot!!! Igaz, hogy én viszonylag "biztonságba" vagyok itt MO-n de meddig? Ide is akármikor jöhetnek (neadjIsten). De viszont még ha engem nem is ér támadás, akkor is fáj és rossz nézni/hallani ami itt folyik. Most is könnyezek. Miért kell ezt csinálni?! Miért nem lehet béke?!
Tudom, háborúk mindig voltak és lesznek....
15/L
2016. júl. 25. 23:36
11/14 anonim válasza:
remélem ,hogy ez az egész öldöklés nem fog elhatalmasodni addig,hogy annak már csak egy háború vethessen véget. :(
12/14 anonim válasza:
Egyszer amerika vagy oroszországnak is elege lessz a terrorból és vége lesz mint bin ladennek
13/14 A kérdező kommentje:
#12: Egyszer, de mikor lesz az az "egyszer"?
Oké, te sem sem én nem tudjuk, de nem hiszem, hogy mostanában fog megtörténni, hogy elegük lesz ebből.
Sajnos.
2016. szept. 5. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!