Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Igaz ez a 2012-s világvége...

Igaz ez a 2012-s világvége amit Nostradamus jósolt? Csak normális válaszokat várok.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 22:27
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Érdekes kérdés, és még érdekesebb válaszok... Az emberek nagy része nem hisz az ilyen dolgokban, pedig lehet, hogy kellene. Én nem azt mondom, én én teljes mértékben elhsizem ezeket a jóslatokat, de mindenképpen elgondolkodtató.

Az a baj, hogy mindenki azt hiszi, hogy 2012.dec.21-én katasztrófák sorozata miatt végetér minden...

NEm erről van szó(szerintem), hanem arról, hogy ez a nap talán egy fordulópont lesz, ami ahhoz vezet, ha nem döntünk jól, hogy vége legyen a világnak. A természeti katasztrófák viszont nagyon is igaznak bizonyulnak, mivel 2012-ben egy galaktikus egyensúly áll be, amikor is a nap a tejútrendszer közepén fog felkelni, és ebben az évben lesz a legnagyobb a nap aktivitása is, ami előidézheti pl. olyan vulkánok kitörését is, ami az emberiséget is fenyegetheti. Ezt a gondolatmenetet folytatva, a felszálló hamu a föld légkörébe jutva elzárja előlünk a napfényt, így a növényektől is, így bekövetkezhet az éhezés is, mivel a növények, s így az állatok sem jutnak táplálékhoz...stb. Ez szintén okozhatja az emberiség létének végét...

Ez csak egyfajta megközelítés.

Én nem mondom, hogy így lesz, és ne kezdjünk el félni, de az elmúlt évek időjárását is figyelembevéve nem 0% az esély erre.

Szóval mindeki gondoljon amit akar, higgyen, amiben akar, és majd meglátjuk mi lesz...

Elnézést a hosszú válaszért, de sajnos mindenki olyan választ írt eddig, hogy nem igazán látja át a dolgokat, és nem saját magam fényezem

2010. okt. 8. 20:00
 22/26 anonim ***** válasza:

"...mivel 2012-ben egy galaktikus egyensúly áll be, amikor is a nap a tejútrendszer közepén fog felkelni, és ebben az évben lesz a legnagyobb a nap aktivitása is..."

Hogy kell azt értelmezni, hogy a Tejútrendszer közepén? Asztrológiai szempontból, vagy hogy?

2010. okt. 8. 21:47
 23/26 anonim ***** válasza:

Jó sötét és valami kegyetlen hideg lesz 2012-ben, ha a Nap a Tejútrendszer közepén kel fel :( Jelenleg 8 fénypercre vagyunk a Naptól, a Tejútrendszer közepe 27.000 fényévre van a Napunktól, így kicsit tovább tart majd ideérni a fénynek.

De remélem, hogy jól beköti mindenki magát, mert egy évünk van megtenni ezt a 27.000 fényévnyi távolságot :) Gyors utazás lesz, az már egyszer fix. Az Einsteini elméletek meg elmehetnek a francba.

Ekkora bődületes ökörséget, hogy galaktikus egyensúly, meg a Napunk a Tejútrendszer közepén lesz. Hát ha ez így lenne, akkor itt VALÓBAN vége lenne sok mindennek.

2010. okt. 9. 01:14
 24/26 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy a Földről nézve a Tejútrendszer közepén kel fel a Nap. Ugyanis a Földről nézve látunk egy fehéres valamit, (éjszaka), ez a Tejútrendszer, a spirális alaknak egy része. Mivel mi is ebben a spirális alakban vagyunk, keringünk, így oldalról látjuk az egész spirális alakot. Na ennek a közepén fog a Földről nézve felkelni a Napocska. Remélem érthető voltam.
2011. febr. 8. 21:49
 25/26 anonim válasza:
És nem kell egyből lehurrogni, amiért nem értette meg vki mit is akarok írni.
2011. febr. 8. 21:54
 26/26 anonim válasza:
"...mivel 2012-ben egy galaktikus egyensúly áll be, amikor is a nap a tejútrendszer közepén fog felkelni, és ebben az évben lesz a legnagyobb a nap aktivitása is..." ...XD ezt nem vágom....(lehet nem csak én)...szóval este lemegy a nap :D és reggel 30000 fényévvel arréb lesz XD ....ez nagyon f***sza XD
2011. júl. 12. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!