Igaz ez a 2012-s világvége amit Nostradamus jósolt? Csak normális válaszokat várok.
Én 2012. december 21-ével kapcsolatban csak három dologban vagyok biztos:
-1. Az az megelöző idöben (kb. előtte egy héttel)világ méretü hisztéria lesz urrá a Földön.
-2. Egy csomó ember befog rugni, mert: az úgy pojén, úgy a halál nem fáj anyira és utánna többet már nem lesz ivásra lehetősége
-3. Én is a 2-es csoiporba fogok tartozni! Ha addig nem rugok be akkor biztosan a földig iszom magamat.
15/l
Jah, én nem úgy gondoltam!
Én csak arra céloztam, hogy csomó vadp@rasz beveszi ezt a dumát (főleg Amerikába, a szabadság, egyenlőség és p@rasztság országába). Én csak arra gondoltam, hogy ott eléggé sok ember elkezd majd "pánikolni" és "teljesen bedilizik". És ugye ilyen hiszékeny ostoba emberek a világ minden pontján akadnak... Amerikában már csak azért is sokan bedölnek neki mert sok a zsidó (most közlöm: nincsen semmi bajom a zsidokkal, nekem is van iylen haverom (na jó igazábol a fiúm)) akik tetszik vagy nem azt gondolják, hogy ez is miattuk van és mégbüszkék is... Ha eddig jól értettem ők ezt úgy fogják fel, hogy ekkor jön a Messiás. :) Na mind1 én csak arra céloztam hogy ha valaki megjósolja a világvégét akkor mindig lesznek olyan pärasztok aki bedölnek ennek és teljesen bepánikolnak :)
De az utolsó kettőben biztos vagyok! :) Az utolsóban pedig végkép! :)
Ja és a 1-eset meg a 2-eset külön gondoltam (bár egybe sm rosz :))
De buztos lesz olyan aki elmegy elbucsuszkodni, mert mintmár említettem mindig vannak hü.ék
Ő azt írta a bevezetőjében, hogy összekeverte a sorokat, hogy azok, akik még az orrukat se tudják megtörülni nehogy egymásnak essenek látva az idő méhében rejlő változásokat.
A félelem önmagában nem ad bölcsességet.Tehát ezért a világvégéért hiába vered magad.
Az I-tenfélelem tesz csak képessé a tudás elviselésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!