Miért szokták megszólni azokat akiknek nincs testvérük?
Nekem sincsen testvérem és én is meg kaptam párszor az önző jelzőt...olyanoktol akik nem is ismernek.
Ez szerintem benne van már az emberek egy részében h biztosan önzők vagyunk de nem kell vele foglalkozni aki normális az nem mond ilyeneket.
Testvérharc. Előbb-utóbb felüti a fejét minden családban.
Vannak olyan testvérek, akik ugyan nagyon-nagyon szeretik egymást, de szinte kizártnak tartom, hogy egy testvér pár életében valaha, akár csak egyszer sem fordult elő ez a gondolat: "Őt jobban szereti, mint engem...".
S ha csak ezen a ponton haladunk tovább, akkor azt mondom, vannak olyan emberek, akik a mai napig ebben szenvednek úgymond, olyanok, akiknek van testvérük, s a családi, testvéri kapcsolatuk nem felhőtlen, sőt, még a mai napig dominál ez a sajnálatos "magán-harc" testvér és testvér között. Épp ezért könnyen meglehet, irigyek rád, miszerint: "Jó neked, hogy egyedül vagy, téged legalább szeretnek, és CSAK téged szeretnek." Irigységből beszélnek.
De ez csak az én személyes véleményem.
Ne foglalkozz vele. Ha nem lennél egyke, az lenne a bajuk veled, hogy nincs rajtad sapka. :)
Maga az egyke szó különben nem gúnyos kifejezés, csak ténymegállapítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!