Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy tudnék dolgozni 14 évesen?

Hogy tudnék dolgozni 14 évesen?

Figyelt kérdés
Szóval egy nyári munka kéne, nem kell hogy sokat fizessenek. Tudom hogy csak 16 évesen lehet, de kellene egy kis pénz.😞😞😞😞

2016. júl. 12. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Kutyasétáltatás, fűnyírás, takarítás szomszédoknál, ismerősöknél.
2016. júl. 12. 16:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Feketen. De megutheted rendesen a bokadat.

Ha megbizhato, turelmes vagy, szereted a gyerekeket, vallalj ismerosoknel bebiszitterkedest, eleg jo penzt szoktak adni erte. Ha a gyerekeket nem birod, akkor setaltathatod a kutyajukat is, esetleg kerteszkedhetsz, kocsit moshatsz, takarithatsz naluk. Ezekhez nem kell munkaszerzodes, de megis kapsz erte nemi zsebpenzt. Egyebkent jovore mar mehetsz rendes diakmunkara is, ha betoltod a 15. eveset, csak szuloi engedely szukseges hozza.

2016. júl. 12. 17:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Jó párszor volt már a kérdés.

Ha még ezeket se bírod megtalálni, akkor mit akarsz?

2016. júl. 12. 18:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha nem érted, elmagyarázom:

HA egy ilyen egyszerű dolog SEM merül fel benned, hogy MIELŐTT feldobsz ide egy kérdést, visszanézz: lehet, hogy már volt itt ilyen kérdés? Lehet, hogy már sok jó válasz is van? Lehet, hogy akkor 1 perc alatt én is megkapom a választ? A nélkül, hogy ismét untatnám vele az egész itteni népességet?

...szóval, ha ilyesmi nem merül fel benned - akkor mégis, hogyan akarsz megküzdeni a munkával kapcsolatos összes problémával?

Másrészt akkor azt is meg lehet kérdezni, hogy nem vagy te esetleg túl lusta, vagy gyámoltalan ahhoz, hogy ilyen fiatalon máris dolgozzál?

2016. júl. 12. 21:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Tudod mi merült fel bennem? Az hogy talán te vagy hülye erre az oldalra. Nem kritizálni kell hanem válaszolni. És az az igazság öcsém, hogy neked még ez se sikerült. Szóval én a helyedben nem nagyon folytatnám ezt a vitát.
2016. júl. 12. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj: vagy eléggé buta vagy, vagy pedig kicsit terhelt (az elmebetegség határa), ha mindent csak úgy tudsz értelmezni, ami veled történik, és nem tetszik neked, hogy téged most bántanak. Már a leveledből is ez látszott.

Szerintem menj el orvoshoz (pszichológushoz). Nem viccelek. Nekem végül is mindegy, nem az én életem.

De neked még nagy gondod lehet ebből később.

Amúgy megpróbálhatnád megérteni: HA ennyire nem vagy képes problémákat megoldani (vagy egyáltalán: átlátni) - akkor elölről-hátulról be fognak téged csapni a munka világában.

Érdemes lesz majd úgy dolgoznod, hogy pl. nem kapod meg a fizetésed? Vagy csak kis töredékét?

Aztán persze megint úgy fogod érezni, hogy téged mindenki csak bánt.

Gondold meg.

2016. júl. 12. 21:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj de vagy nem vagy képes elfogadni hogy (ok nélkül) kikezdtél valakivel, mégis te maradsz alul a vitában, vagy egyszerűen azt akarod hogy mindenképpen tiéd legyen az utolsó szó. Azt javaslom, menj inkább te pszichológushoz, mert később még bajod lehet abból hogy ennyire nem vagy képes felfogni hogy nem neked van igazad. Ez szerintem kicsit furcsa. Mármint az hogy egy (gondolom) felnőtt ember egy 10 éves problémamegoldó képességeivel dumál itt nekem... Amúgy szerintem kisebbségi komplexusod van. De mindenesetre jó unalmas életed lehet ha nincs jobb dolgod mint nálad kisebbekbe belekötni, és még mindig folytatni ezt a vitát
2016. júl. 13. 17:29
 8/9 anonim ***** válasza:

"(ok nélkül) kikezdtél valakivel"

Bejött, amit gondoltam.

Elég súlyos üldözési mániád lehet.

Hogyan fogsz dolgozni... nem tudom. Utálni fogod minden munkahelyed, mert mindenütt állandóan bántani fognak.

Orvoshoz meg nem mész, hiszen veled semmi gond. Igaz?

Na, ilyenkor kellene kényszergyógykezelés - de az már nincs. Egyelőre még nem vagy olyan súlyos állapotban, hogy közveszélyes legyél.

2016. júl. 13. 20:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Fuu... 😂😂 ha tudnám a neved, ezt kitenném valahova ahol mindenki látja hogy csinálsz hülyét magadbó!😂😂 Hány éves vagy, 12 ?
2016. júl. 13. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!