Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez a kamu szöveg honnan...

Ez a kamu szöveg honnan indult el?

Figyelt kérdés

" Hivatalos hirdetés! Megjelent a médiában és a TF1-en, hogy a Facebook belépési díjat kér ezentúl: 5,99€. Annak érdekében, hogy megmaradjon a magánéleti státuszod. Ha bemásolod ezt az üzenetet az oldaladra, ingyenes marad (bemásolni, nem megosztani) ha nem, holnaptól minden publikációd nyilvánossá válhat. Sőt a törölt üzenetek vagy a nem engedélyezett fotók is. Végülis egy egyszerű bemásolás nem kerül semmibe. Ez mostantól hivatalos.

Hivatalos 10.33-tól. A tévé is leadta. A Facebook fizetőssé válik ettől a nyártól. Ha bemásolod ezt a faladra, a fiókod kék lesz és a Facebook ingyenes marad számodra. Add tovább ezt az üzenetet, ha nem fiókodat törlik. UI : Ez komoly, a falad kék lesz.

Kívácsni lennék, ez már megint honnan indult el, ti mikor láttátok először? Ma most ültem először gép elé, sok embernél láttam megosztva, de nem tudom hogy lehet ennek bedőlni.

2016. júl. 1. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valamelyik baromtól.
2016. júl. 1. 15:44
 2/4 RockerYT válasza:
65%
Ez kérem szépen nem tudni honnan indult de bizto egy magyar embertől aki csak szórakozni akar.Mi ugyan ilyet csináltunk skypeal és nem dőltek be mert tudják hogy a skype ingyenes és az is marad.Ugyan ez van a Facebookal is valaki bedől neki valaki nem.Ez csak valami kamu nem kell vele foglalázni.Remélem tudtam segíteni.
2016. júl. 1. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Reggel vettem észre, jó sok barom van, mit ne mondjak.
2016. júl. 1. 15:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyesfélék onnan erednek, hogy a tudomány beleavatkozott a természetes szelekcióba. Tele a világ egybites kreténekkel, akik bármekkora hülyeséget elhisznek és terjesztenek.
2016. júl. 1. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!