Ez a kamu szöveg honnan indult el?
" Hivatalos hirdetés! Megjelent a médiában és a TF1-en, hogy a Facebook belépési díjat kér ezentúl: 5,99€. Annak érdekében, hogy megmaradjon a magánéleti státuszod. Ha bemásolod ezt az üzenetet az oldaladra, ingyenes marad (bemásolni, nem megosztani) ha nem, holnaptól minden publikációd nyilvánossá válhat. Sőt a törölt üzenetek vagy a nem engedélyezett fotók is. Végülis egy egyszerű bemásolás nem kerül semmibe. Ez mostantól hivatalos.
Hivatalos 10.33-tól. A tévé is leadta. A Facebook fizetőssé válik ettől a nyártól. Ha bemásolod ezt a faladra, a fiókod kék lesz és a Facebook ingyenes marad számodra. Add tovább ezt az üzenetet, ha nem fiókodat törlik. UI : Ez komoly, a falad kék lesz.
Kívácsni lennék, ez már megint honnan indult el, ti mikor láttátok először? Ma most ültem először gép elé, sok embernél láttam megosztva, de nem tudom hogy lehet ennek bedőlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!