Engem miért aláz meg mindenki? Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Egyszerűen eddig eltűrtem, hogy az emberek kihasználnak, hogy mindenkit meghallgatok, de engem senki. Hogy én soha nem érezhetem rosszul magam. Hogy úgy beszéljenek velem, mint egy kutyával. Sosem szóltam be ezért senkinek, mert nem akartam veszekedni, feszültséget. Egyszerűen utálom, ha valakivel nincs jó kapcsolatom, törekedek arra, hogy mindenki szeressen. De már belefáradtam. Nem vagyok papucs! Mit tegyek, hogy legyen önbizalmam? Szóljak be másoknak? Mit ajánlotok?2016. jún. 23. 22:58
1/2 anonim válasza:
Ugy hangzol mintha nem lenne onbizalmad! Menj el gyurni, csinalj valamit az eleteddel, szivj el egy szivart attol jobb lesz, foleg, ha amugy nem cigizel. Ne erdekeljen, ha valaki nem szeret, az a o gondja. :)
2/2 anonim válasza:
Gondolom, ennek is oka van. A kérdésben felsoroltál egy csomó jó tulajdonságodat. Most szállj magadba és vedd számba az ugyanannyi rossz tulajdonságaidat.
Na látod... ezeken változtass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!