Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vélemény a farm című RTL Klub...

Vélemény a farm című RTL Klub műsorról?

Figyelt kérdés

#RTL Klub #TV2 #RTL #farm #zéró intelligencia #a farm ahol mindenki alpári
2016. ápr. 24. 18:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Szellemi kútmérgezés. Kíváncsi vagyok mi lesz az RTL következő valóságshow ötlete, talán nyíllövészet vakokkal?
2016. ápr. 24. 18:21
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem láttam belőle összességében csak 2 percet, de ahogy láttam olyan semmitmondó hogy még nevetni sem lehet rajta. KB Morning show kategória. Tévét már egyáltalán nem nézek, esetleg rádiót szoktam hallgatni, de se nem a Class FMet se pedig a Petőfi rádiót, mert egyszerűen non stop ugyanazokat a fostalicska slágereket nyomják és Balázskáék pedig csak kigúnyolják a betelefonáló emberek nagy részét és kicsúfolnak mindenkit. talán a valamire való rádióállomás a Sláger FM, ott legalább változatos slágerek mennek javarészt és nem ezek a mostani hulladékok amiket próbálnak már kb egy évtizede az agyunkba erőltetni.

Az rtl klub farm című műsora, vagy a valóvilág sem különb, egy kaptafa, egy kalap alá kell venni őket.

2016. ápr. 24. 18:44
 3/10 anonim válasza:
Gyalazat.
2016. ápr. 24. 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Egy felesleges marhaság , alibitevékenységet csinálnak a sajtkészítésen és az ételfőzésen kívül . A termésért semmit se kapnának cserébe nem hogy pénzt . A bezártság versennyel kombinálva megszokott életvitel megvonása balhét vitát generál . Ez a lényege , legyen mi kitöltse a reklámidőt .
2016. ápr. 24. 19:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én éltem tanyán de ez teljes egészében a tanyai élet meggyalázása, kicsúfolása. Ennyire azért nem szörnyű a vidéki élet, nem nélkülöz senki komfortos wc-t meg hasonlókat a tanyán sem senki már vagy harminc éve, és sokkal jobb kedvű mindenki egy igazi tanyán mint ezek ott összességében. Továbbá ez az egymás marása szerintem sehol nem jellemző vidéken, ezt csak Pesten tapasztaltam eddig. Vajon a műsor készítői kötelező elemként vitték be ezt az agresszív érdektelen kultúrát a műsorba vagy direkt ilyen embereket válogattak össze?
2016. ápr. 24. 20:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Mert ha normálisan mutatnák be a tanyasi életet, akkor nem nézné a sok gyökér.

Én hálistennek nem nézek ilyen csatornákat, max. régebben a híradót az rtlen, de már azt is inkább elolvasom neten.

2016. ápr. 25. 06:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

En Nemetorszagban elek eleg keveset jarok haza, szoval 3eve szoszerint levagyok maradva.. hogy ez jo v.Rossz nemtudom. (Facebookom nincs) szoval erdekelne mi ez a farm? Szokasos pucerkodo lotyok es bunko /erdek pasasok? Vagy ez nem VV utanzat?

2016. ápr. 25. 10:08
 8/10 anonim válasza:
7: igen, a szokásos
2016. ápr. 28. 00:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos szerintem ez messze messze alulmúlja a korábbi valóságshow-kat. :-( Ellenben a Viasatos meztelen műsor, ha az talán még a látnivaló miatt érdekes, de nem több.
2016. ápr. 28. 06:24
 10/10 anonim válasza:
Szerintem nem annyira rossz mint aminek bevan állitva!
2016. máj. 6. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!