Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jogosan piszkáltak ma azért,...

Jogosan piszkáltak ma azért, mert Nagymagyarországos póló és nyaklánc volt rajtam?

Figyelt kérdés
Mindenki lehungaristázott, lejobbikosozott, leantiszemitázott, lerasszistázott, lenácizott, lenyilasozott, stb. Hiába mondtam, hogy egyik sem vagyok, csak folytatták. Jogosan? Miért ilyenekre asszociálnak egyből az emberek? Nem vehetek fel Nagymagyarország motívummal díszített pólót és nyakláncot, mert egyből én leszek a rossz? Milyen ország ez?!
2010. ápr. 12. 17:45
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Szia. Én mindig úgy öltözködök hogy náci bakancs vagy harcos feliratú póló vagy Nagy Magyarországos gatya lánc meg tüskés öv. Nekem nem szokták mondani a magyarok csak a cigányok de akkor ki oltom őket mindig. ha mondják még egyszer mond azt hogy én ilyen vagyok ha nem tetszik ne nézz rám.
2011. júl. 31. 14:04
 22/22 anonim ***** válasza:
na pontosan az ilyen kis apròsàgok miatt kezdtem megutàlni a magyarsàgomat, külföldön ugy nèznek az emberre mint a vères ingre, az orszàgon belül ha különbözöl a birka tömegtöl akkor te rossz vagy.inkàbb nèmetnek születtem volna,az àrja fajnak tagja.
2013. aug. 13. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!