Jogosan piszkáltak ma azért, mert Nagymagyarországos póló és nyaklánc volt rajtam?
Normális ember nem hord a ruházatán térképeket,mert ez ízléetelen.És a Jobbikosok meg a Hungarsták divatja ez.Ha ilyen hordasz,akkor ne csodálkozz a reakciókon.
Öltözz ízlésesen,akkor senki nem fog megszólni.
Azért ugattak le mert hülyék
Inkább ez mint
"I love israel "polo xd
Szerintem sem volt jogos. Egyébként meg szerintem köztük is akadt bőven, akinek lehet kritizálni a ruháját.
Szerintem az ilyen csillogós feszülős pólók, meg (gyárilag) koptatott farmerok néznek ki rém idétlenül, mégsem szólok meg senkit miatta.
És te hogy fogadnád, ha egy szlovák vagy román meg felvenné az elhíresült Mo. felszámolós térképes pólót? Te sem néznéd jó szemmel, és itt nem arról van szó, hogy csak egy külföldi döbben le ezen. Igenis Szlovákia nagy részén azért mégis csak szlovákok vannak, mi meg mégis csak azért be akarjuk őket rakni a Nagy-Magyarországba...
Félre ne érts, nem szeretem a szlovákokat, teljesen közömbös vagyok velük. Hidd el, ott is élnek értelmes emberek nem csak szélsőségesek, ahogy itt Magyarországon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!