Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jogosan piszkáltak ma azért,...

Jogosan piszkáltak ma azért, mert Nagymagyarországos póló és nyaklánc volt rajtam?

Figyelt kérdés
Mindenki lehungaristázott, lejobbikosozott, leantiszemitázott, lerasszistázott, lenácizott, lenyilasozott, stb. Hiába mondtam, hogy egyik sem vagyok, csak folytatták. Jogosan? Miért ilyenekre asszociálnak egyből az emberek? Nem vehetek fel Nagymagyarország motívummal díszített pólót és nyakláncot, mert egyből én leszek a rossz? Milyen ország ez?!
2010. ápr. 12. 17:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
6%
Ha zavar, hogy másokat zavar akkor ne hordd. Ha nem zavar, akkor hordd nyugodtan. Persze megint nem bírtátok ki zsidózás nélkül. Hazafiak...
2010. ápr. 12. 18:48
 12/22 anonim ***** válasza:
41%
Nem attól lesz senki hazafi hogy térképet hord magán. Nekem is a 15-16 éves aluljárós cigit és aprót tarháló hunagristák jutnak eszembe az ilyen ruházatról.
2010. ápr. 12. 19:03
 13/22 anonim ***** válasza:
40%
Nem az számít, hogy mit mond, hanem ki mondja... Remélem, ezt azért szem előtt tartottad. Ne foglalkozz velük. :)
2010. ápr. 12. 19:05
 14/22 anonim ***** válasza:
65%
Ha a nagymagyarországossal bajotok van, akkor miért nincs bajotok a félrefésült emósokkal? Miért nincs bajotok a rockerekkel pl? Punkok? Csak a nagymagyarországos a szemétláda, akinek be kell szólogatni? Cigányoknak miért nem szólogattok be? Érdekes kérdés, nemde? Nem vagyok jobbikos, nem vagyok náci, de még hungarista se. De a válaszadókról feltűnt, hogy mindnek csak a jobbik jutott eszébe, meg a hungaristák. Kicsit diszkriminatív, ebben a rohadt toleráns országban. Nézzetek magatokba!
2010. ápr. 12. 19:14
 15/22 anonim ***** válasza:
59%

Nem volt jogos.Nagymagyarország ahogy most nevezik több mint ezer évig volt volt olyan hogy 2 tenger mosta országunkat.Számomra az Magyarország a mostani meg Csonkaország.

Ez a hozzáállás a 65 éves kommunista-liberális elnyomás eredménye.Meg persze a globalizmusé.Engem is le hungaristázott egyik osztálytársam mert Kárpátiát hallgatok.Egyszerűen undorító.

Az is undorító hogy nagy divat lett ebből az emos dologból.Pár ember szerint mostanában ez a menő meg a külföldi szar zenék ahol csak nyávognak szerintem undorító.

2010. ápr. 12. 20:08
 16/22 anonim ***** válasza:
Senkinek semmi köze hozzá ,hogy milyen ruhában jársz.
2010. ápr. 13. 12:48
 17/22 anonim ***** válasza:
nem baj ha hordod.hozzá kell szokni,hogy ez egy primitiv intoleráns emberekkel teli ország.ha csikos póló lett volna rajtad vkinek az se tetszett volna.amugy sztem sok emberben az ilyen jelképek negativ érzelmeket keltenek-Magyar gárdista vagy,skinhead vagy,stb...ugysem fogod tudni megmagyarázni nekik,hogy miért hordod...ennyi.
2010. ápr. 13. 19:22
 18/22 anonim ***** válasza:

Így van, senkinek semmi köze hozzá, hogy milyen ruha van rajtad...

Elég primitiv egy iskolád lehet... :S (Az enyém se jobb, bár én nem pont nagymagyarországos vagyok, hanem kicsit összetettebb, de jön a sok feszülőspolos csillivilli cicafiu akinek a fele 'rétinéger', hogy ímáúú vágy? cseppnyi fogalomzavar. nem. :))

Le kell sz*rni, és ne alacsonyodj le a szintjükre, hiába magyaráznál bármit is, tényleg nem fogják megérteni... -.-

2010. ápr. 16. 19:17
 19/22 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló élményem igaz hogy hungarista vagyok ezért én fogom magam nem magyarászkodom hanem vissza támadok . Gyerek azt se tudta hol van mikor elé áltam nem gondolt rá hogy oda mék na az a lényeg hogy örült hogy nem kapot mert haverjaim ott voltak . de az igazi véleményem az hogy minden magyar ember hordhatja mert ez az országa és ebben nincs semmi jobbikos dolog se gárdistás .
2010. dec. 17. 23:22
 20/22 anonim válasza:
Nekem is van Nagy magyarországos pólóm, általában külföldön is büszkén viselem (mondjuk van, amikor elég furán néznek rám miatta, de nem érdekel), én is büszke vagyok hazám történelmi múltjára, a hősökre.. egyáltalán nem volt jogos tőlük. :)
2011. ápr. 20. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!